Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
Aktív témák
-
törölt tag
válasz soulcube #12591 üzenetére
A Kimihez képest versenyeken nyújtott teljesítménye alapján valóban beillene másodhegedűsnek, kérdés, hogy ő maga hajlandó-e beállni, és feladni a "bizonyítási kényszert". Azért kiváncsi leszek, most Bahreinben mit fog alkotni, tavaly 3. futamra észhez tért, bár most legutóbb is észnél lett volna, ha nem kell Kimit üldöznie.
-
hunnylander
őstag
válasz soulcube #12623 üzenetére
Ez legyen a legnagyobb problémájuk. Összességében nagyon megbízhatóan működik az idei McLaren.
A kerékanya biztosíték megoldását viszont felül kell vizsgálniuk, amit meg is tesznek. Ez egy másfajta megoldás mint eddig volt, a kerékfedő aero elem miatt.
De észrevettétek, hogy a jobbelső kerékfedő forgott az első kerékcsere után? Pedig annak fixen kell maradnia, ha jól van rögzítve. Arra számítottam, hogy a második kerékcserénél kukázni is fogják, de nem tették. Pedig forgó állapotában zavarhatja a fékek hűtését.
www.HunnyF1.com
-
-
attisx
addikt
válasz soulcube #13061 üzenetére
"A két hétvégés motor-szabály idén is érvényben maradt, annyi módosítással, hogy a motor-hétvégébe csak a szombat és a vasárnap tartozik majd bele."
Gratulálok, ezek is baromi naprakészek. Már tavaj is így volt.
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
hunnylander
őstag
válasz soulcube #13139 üzenetére
A német Bild állítása szerint
Ami, annyit ér F1 tárgykörben, mint a magyar Blikk.
Ron jogszerűen volt a pódiumon Ausztráliában, a fő ok a hátrasorolásban az lehet, hogy a bahrein-i pálya térséges annyira, hogy elférjen a motorhome az utolsó garázs mögött.
www.HunnyF1.com
-
manutdzoli
senior tag
-
Peat;)
veterán
válasz soulcube #14620 üzenetére
Ugyanmár a 3 élcsapat közül egyedül Heidfeldet kaphatja el, ha a versenyen is problémái lesznek a németnek, meg talán Kovalainent. 3. hely csak kieséssel jöhet össze. De egy önerőből elért 7. hely is igen nagy előrelépés lenne az előző futamokhoz képest, a 6. már már csoda.
Theissen meg gondolkodhat azon, hogy múltkor miért nyilatkozott úgy hogy nekik nem kell Alonso Csak viccelődés, de Heidfeld olyasmi nálam mint Coulthard, vannak kiemelkedő versenyei és a jó autóból hozza az átlagos szintet, mint DC a Mclarennél anno, és slussz. Ennyi kevés, az meg hülyén néz ki hogy Bmw és a lengyel az elsőszámú ő meg a segítő... Vettelt lehet visszaszerzik.
-
Peat;)
veterán
válasz soulcube #14842 üzenetére
Ez a megmondtam előre kategória és visszafele belinkeli a tag mekkora ász...szerintem bannolni kéne a fórum témájától függetlenül... jujj de idegesít mindenhol. A motor egyébként szabályozva vagyon, inkább az új burkolat vagy egy sima pech a valószínűbb. Meg azt sem tudjuk hogy ez új motor vagy egyszer már használt volt. Vagyis én nem. Ha új akkor igazad lehet hogy agresszívabb motorvezérléssel ment ha van olyan.
Egyébként kemény 2-3 körrel volt több az autójában mint Massa-Kimi párosnak. Ennyi különbséggel második rajthelyet futni azért nem rossz. Inkább legyen megbízhatatlan és gyors az autó mint lassú, még egy pici lépés és negyedik erő a Reanult. Aztán meg egy közepes és Bmw-Mclaren is félhet
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz soulcube #15075 üzenetére
Mosley szerint a költségek radikális csökkentésére van szükség
Hülyeség az egész. Pont a FIA az aki az egészet megöli a támogatók radikális leszűkitésével. Senki se azért szokik rá a cigire, mert Schumi vagy kimi autóján az van felfestve.
Sokkal inkább a haverok, az iskola és a szülők befolyásolják ezt a tényezőt.
Szerintem 2010-től majd kitalálják, hogy az autókat vitorlával hajtsák és nem lesz rajtuk gumi, csak sín meg acél kerék.
Ezzel megint csak a kis csapatok járnak majd rosszul.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest