Hirdetés

Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz [CS]Blade2 #40753 üzenetére

    Azért ez nem ilyen egyszerű, volt ebben némi FIA felelősség is...mert miért is nem hallgatták meg rögtön a felvételt?...mi értelme megkérdezni egy versenyzőt arról hogy csapatutasításra engedte-e el a versenyzőtársát, amikor ez egyetlen csapat-versenyző csatornát az FIA bármikor visszahallgathatja.
    Én magáért a hazudozásért semmilyen büntetést nem atam volna, mivel annyira gyermeteg volt, hogy röhej...mondjuk kb. annyira mint a kihallgatás...azaz ha tudom hogy a kérdező fél birtokában van a hanganyagnak akkor nem hazudok róla,..illetve ha tudom a kérdésemre a választ akkor nem teszem fel.
    Itt a McLaren inkább a hallgatásért kapta büntetést,..amikor kiderült hogy Trulli-nak elveszik az eredményét, akkor nem mentek rögtön az FIA-hoz hogy ezt ne, mert mi 'sztuk el.

    Egyébként már teljesen okafogyott lett a történet, mert a felelősöket már nem lehet megbüntetni...kivéve Hamilton-t, de azt sztem mindenki érzi hogy nem ő az akinek verni kellene a hátát bottal, ...ha másért nem akkor abból hogy pont az ő futam utáni nyilatkozata keverte meg a dolgokat.
    Arról nem beszélve hogy nagyon nem érdemes megbüntetni egyiket sem...
    -Hamilton akár valóban elmegy, és azzal elég sokat veszít az F1.
    -McLaren KERS-e az eddigi legalkalmasabb az egységesítésre eddig.
    -A Mercedes jelenleg 3 csapatot szolgál ki motorral, azaz 3 csapat kerülne bajba ha kihátrálnának.

Aktív témák

Hirdetés