Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Viszlát #8234 üzenetére
Nem tudod összekötni az okosóráddal? Mert akkor a tevékenységes probléma meg is lenne oldva. Nekem a Galaxy Watchom kommunikál a Samsung Healtel, ami össze van kötve a Yazioval, így kb semmi dolgom nincs. Elindíthatom az edzéseket vagy egyéb tevékenységeket kézzel is, de mivel az óra automatán felismeri ezeket, így az sem tragédia ha elfelejtem, mert attól az még naplózza. Aztán azt magától átvezeti a Yazioba
Az ételes gond az sajnos valós, ugyanis itt nem lehet mások által felvitt recepteket látni. Én ezt úgy szoktam megoldani hogy kalóriabázison felviszem pl (csak az új recepteket persze, amit már használtam azt a Yazio menti), és miután az kiírja hogy mennyi kalória, keresek Yazioban egy ahhoz nagyon közelit, vagy pont olyat. Új recepteknél pici macera, de amolyan félmegoldásként működik, legalábbis nálam. -
TheProb
veterán
válasz
Viszlát #8234 üzenetére
Szerintem még a bevitt adatok statisztikáinak mutatását kéne reszelni. Pl. számomra fontos, hogy lássam, hogy a mérések között mennyit változott súlyom. Na ő nem jelzi az eltérést, csak magát az értéket. Mondjuk ilyen téren a google fit a legbotrányosabb. Sajnos az
amazfitZepp app sem jó ilyen téren. Szóval jelenleg 4 health appot használok, még szerencse, hogy google fit-en kereztül tudnak sync-elni egymással... Az említett problémára amúgy nekem ez jött be.Illetve pl szerintem az "igyál vízet" feature is csak tessék lássék. Mert ahogy néztem, reggel, ebéd, este notification-ök vannak, aztán csókolom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen notebookot vegyek?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest