Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8970) interstate76 válasza inf3rno (#8968) üzenetére


interstate76
addikt

Pontosan ugyanezen okból (gyulladáscsökkentés) kifolyólag gondolkoztam el a ketogén diétán. Jelenleg úgy néz ki, hogy 2 héten belül lesz 1-2 olyan napom, amikor tudok magamnak kajákat csinálni és ki tudom próbálni a különféle, alacsony(abb) CH-tartalmú lisztekből készült ételeket - majd írok, hogy mire jutottam.

#8967 Fred23 Ez így első olvasásra kifejezetten jónak tűnik. És igen, a túró egy jó alap, sok mindenhez. Csak abból is nehéz összehozni annyi kalóriát, hogy ne legyen túl nagy a kalóriadeficit (én pl. max heti fél kg-t adnék le, többet nem, és ehhez kb. napi 2000-es kalóriabevitel szükségeltetik még akkor is, ha nem sportolok). Szeretem a főtt tojást és a sült bacont is, sajt jöhet minden mennyiségben, szóval a reggeliket és a vacsorákat meg tudnám oldani, de főétkezésre pl. kicsit karcsúnak tűnik, amit írtál. Mármint a szokásos ebédjeimhez képest. Most látom, hogy 1 dl olajjal indítottál - így mondjuk már megvan a szükséges kalóriabevitel! :)

[ Szerkesztve ]

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (M40 Plus & M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.