Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Aktív témák
-
Sza_Sa
senior tag
Érdemes az intel rapid storage-t feltenni vagy jó a w7 lemezkezelője is? Persze inteles csipszetnél.
-
Sza_Sa
senior tag
Megoldódott, megy az ahci mode. Egy bios frissités és egy w7 újratelepítés megoldotta a problémát
-
Sza_Sa
senior tag
Lenne egy kérdésem. A partició eltolásánál az elő partíció vagy a második partíciót kell figyelni? az első azaz a partition 0 -nál egész szám jön ki, viszont a partition 1-nél ez már nem egész szám.
-
Sza_Sa
senior tag
Sziasztok!
Htpc-be vennék egy ssd-t de csak az oprendszer fog futni rajta, a filmek és minden más egy külső háttértáron lesz. 24000Ft-ért néztem egy Corsair F60-at, bár nem ajánlják tömörített formátumhoz ez nálam nem is fog zavarni. Viszont megbízhatóság szempontjából jó vétel lenne? Nem szeretném babrálni minden hónapban, sosem telepítek programot arra a gépre, ezért a ráírt adat mennyisége elenyésző lesz. Win 7 fog futni rajta. -
Sza_Sa
senior tag
válasz
Dluinet
üzenetére
Igen megvettem, ráadásul a dobozos verziót, tehát tényleg nem volt olcsó

Ahogy számoltam, egy nekem megfelelö ssd kb. 50ezer, ehez még hozzáteszem a win7-et ami 15ezer alaphangon, és már nem is szeretnék semmit.
Lehet hogy nem egyszerre veszem meg, talán nemfog fájni annyira. Vagy inkább beleölöm az árát egy Eos50d-be, ugy is anyámnak már fáj a foga az én gépemre. -
Sza_Sa
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy égető kérdésem- szeretnék venni egy ssd-t, de vista ultimate-ot használok. Lehet ez baj a késöbbiekben az sd-re nézve, vagy érdemesebb lenne win7-et vennem? Értem ezek alatt azt hogy a vista mennyire van felkészitve az ssd spec. használatára, nameg az a bizonyos trim funkció fut-e a vistán vagy az csak a 7-es privilégiuma?
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
biz'isten ha húszezerböl megállna megcsinálnám. Igy max veszek itt a ph-n valami win7-et oszt csókolom. Ennyire gáz a vista alatt az ssd?
Lehet hogy nem egyszerre veszem meg, talán nemfog fájni annyira. Vagy inkább beleölöm az árát egy Eos50d-be, ugy is anyámnak már fáj a foga az én gépemre.