Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Aktív témák
-
Spiler125
tag
hát windows 7 Ultimate x64 et raktam úgyan ezt használtam régen is HDD-n szűz verzió és HDD-n 16gb körül foglal most ssd-n 28 körül, ja meg még a maya-t 2013 32 bitet raktam fel az SSD re... igen ki kapcsoltam mindent a leírtak alapján nincs hibernálás, se indexelés, se töredezetség mentesítés szal nem értem....!
-
Spiler125
tag
Üdv az mért van, hogy ami Windows 7 et HDD re rakok 16 gb és ugyan azt ssd re rekok ott meg 28 gb ot foglal meg akár milyen programot rakok az ssd re dupla akkor a mérete?!
-
Spiler125
tag
válasz
CsonkaImo
üzenetére
ÜDV lenne egy kérdésem, vettem egy ssd-t beálitottam rajta minden leírtat, és elég idő igényes volt mire mindent megtaláltam ezért segítségeteket szeretném kérni milyen programmal tudnák bisztonsági másolatot készíteni a windowsról, hogy ne kelledjen mindig minden drivert újra rakni hanem most a kész O.P-mat vissza rakjam?!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest