- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
Hooper #49102 üzenetére
Bizonyos szempontból nem a legjobb embert kérdezed, mivel én 2. évtizede vagyok a szakmában és nálam nem olyan arányok mutatkoznak az OCZ meghibásodásával kapcsolatban, mint ami fórumokon "felhalmozódik".
Itt pl kiszedték az ajánlásból az Agility 3-t, mert többen jelezték, hogy gondjuk volt vele, de ettől függetlenül én idén is (akárcsak a korábbi évben) biztosan sokat fogok beszerelni.
Agility3/4 és Vertex3/4 is azonnali FW frissítéssel kezdem(mert olyan javítások vannak, amelyek fontosak), ha nem a legfrissebbel szállították volna, természetesen OS telepítés előtt és nem utólag.A régi FW-ekkel voltak gondok, de azok FW hibák voltak, ami nem keverendő a megbízhatósággal.
Ettől függetlenül Bodor cikkében szereplő ajánlásból kell válogatni
(bár én magam eltérek tőle, mert olyan modelleket is beszereltem és be is fogok szerelni, ami ott nem szerepel, de aki először vesz SSD-t, annak érdemes abból a listából választania.)rgeorge
Első kézből tapasztalok ilyen hibákat vagy saját vagy ügyfelek révén, nem olvasgatom különösebben a netet ez ügyben, lévén user error kizárva. Pár hsz-om a W8 topikban:
[link] | [link] | [link] | [link] | [link]
Ha valaki W8-t telepít, az első dolga legyen lefrissíteni a rendszert Windows Update-ről teljesen(több lépcsőben zajlik, azaz első frissítés után ismét kerestetni frissítést és telepíteni egészen addig, amíg nem talál)
Aktív témák
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest