Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Aktív témák
-
McLaca
őstag
Csakhogy X-25M-et 120GB-os méretben nem nagyon lehet már kapni... A napokban próbáltam rendelni, és felhívott a bolt, hogy egyik nagykerben sem lát készleten, kérdés, hogy egyáltalán még berendelhető-e, vagy kifut, ha meg rendelhető, akkor ki tudja, mikorra érkezik a nagykerbe... Mást meg mit, ami nem lassul és nem 2x nm-es...?
Üdv!
[ Szerkesztve ]
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
KatiPeti
csendes tag
Szia!
Igen, az onnan ide, innen oda, és ssd-n belüli konverálást már végigpróbáltam.
Arra gondoltam, hogy talán a sata szab határt, és egy pcie felületen / + még ott a raid / gyorsabb lenne a dolog. De azthiszem ez csak akkor derülne ki biztosan, ha valaki, akinek van egy Revo-ja, kipróbálná.
Két hete írtam egy privátot fleSs-nek, mert úgy gondolom neki van a legnagyobb rálátása az ssd-s dolgokra, de lehet, hogy el sem olvasta, mindenesetre válaszolni nem válaszolt semmit.
Nem szívesen dobnék ki közel 50 ezret a semmiért, vagy egy minimális gyorsulásért.
Azért köszi!
-
KAMELOT
titán
Csak azért gondoltam ilyet mert itt nincs kábelezés és a gyorsasága is 2x nagyobb mint egy SATA-s SSD-nek. Ezeket is nézegettem amit írtál!
Lehet még várok egy picit! Lejjebbb mennek az árak.És amit írtál annak mennyi az élettartama? mennyi óra?
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
McLaca
őstag
De vajh' miért...?
Amúgy méricskéltem a meghajtót, és 4k-ban kicsit lassúcska. Igaz, SATA2-es noteszben van, ahol "állítólag" korlátozott a maximális másodpercenkénti műveletszám az energiatakarékosság miatt.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
McLaca
őstag
Nem hiszem, hogy a több GB/s olvasási sebességű RAM-ot bármilyen SSD kenterbe veri, és a prefetch, meg a superfetch csak annyit csinál, hogy a gyakran indított progikat beolvassa a RAM-ba, és onnan indulnak szélsebesen.
De ha az Intel azt mondja, akkor kikapcsolom. (Vagyis feltelepítem ezt az izét.)ZoliaE46: ha nem használ a júzer nagy harverigényű progikat (videoszerkesztés, vagy nagyméretű és egyszerre sok képpel végzett munka, kiadványszerkesztés), akkor 4GB is elég lehet.
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Persze biosban is átlőttem AHCI-ra. Utána nem indult el, az SSD még nincs a gépben. Úgy indult el a gép most AHCI-ban, hogy az acronis bootlemezről nem az acronist hanem a windows menüpontot választottam. Így elindul, viszont anélkül nem indul. most berakom a win7 telepítőt, és javíttatok vele egyet. remélem az helyehozza.
-
aktív tag
-
aktív tag
hát ott nem igen kapcsolgattam a gépet, mert sleepben volt inkább. uh nem igazán tudom összehasonlítani már sajnos. De nagyon sokáig álldogál ott és nem tom mit csinál.
XP alatt nem volt olyan h ha kikapcsoltad a win logót akkor láttad a parancssorban rohangáló töltődő cuccokat? v keverem vmi mással?
-
Simi121
aktív tag
-
LW
őstag
Őőő, egyszer frissítettem őket, talán 1.6 vagy 1.7 ha van ilyen, még utána járok. Olvastam régebben, hogy új korukban is változatos a kondíciójuk, nagyon nagy jelentősséget nem tulajdonítok neki, ha bexarik, akk megy garanciába. 60 giga másolata meg elfér a többi 5,5 TB-n xD
-
kurtz
aktív tag
intel 320 80Gb-ból 2 különböző típus jelzésűt találtam
SSDSA2CW080G310 és SSDSA2CW080G3K5
mi a különbség a 2 cucc között? [nagyjából 1 árba vannak]Crucial m4 milyen vezérlővel megy, slc/mlc miben jobb / rosszabb az intelnél?
R.I.P. Fractal Design Define R3 Arctic White 2011-2013
-
MC Pite
veterán
Én is már annyi SSD tesztet néztem végig hogy zsibbad az agyam; de hogy konkrétat mondjak a V+-os Kingstonnál olcsóbb, és keresztbe megeszi azt.Jó, MLC-s, de hát mindent nem lehet ebben az árkategóriában.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Hooper
őstag
Hát most már teljesen tanácstalan vagyok melyiket vegyem
Sebesség miatt crucialt néztem, de az beszerezhetetlen, és a 64Gb szerintem nem lenne elég.
Megbízhatóság, sebesség és tárhely miatt viszont intel.. de 40Kt nem tudok most kifizetni,
Ez a Kingston svp100s2 96Gb ár és tárhely szempontból jónak tűnik de a sebességben teszt alapján úgy nézem nagyon elmarad az inteltől -
nagyúr
Igen most eléggé kedvet kaptam hozzá, de nincs rá sok pénzem és azt sem tudom melyiket. OCZ Vertex 2-t ajánlották nagyon. De ez ami linkeltél elhúz mellette, persze én csak SATA2-be tudom kötni.
Amúgy ezek mennyire tartósak, játékot rá lehet-e engedni, stb. Neharagudj nincs kedvem ennyit végigolvasni
[ Szerkesztve ]
-
gabipaci
őstag
kb egy evvel ezelotti a fw az ssd-n, az volt akkor a legfrissebb.
a bios sem volt egy eve frissitve, de azokat a beallitasokat (shdc, vagy mi) nem raktam at sose, amit kellett volna
a win98-rol semmi elkepzelesem nincs, hogy kerult oda, sosem hasznaltamLogitech hardware tester
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest