Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2572) 66zio


66zio
aktív tag

Volt itt szó a Plutusról régebben, meg, hogy nem igazán éri meg használni. Akkor láttam Redditen egy hozzászólásban, hogy fog jönni egy másik szolgáltató. Ez a Renegade. Ez is hasonló, kriptó-fiat kártyás dolog mint a Plutus, Crypto.com

Hallottatok róla valamit? Van tapasztalat?

Most láttam a Twitterükön, hogy már elérhető a fizikai kártya náluk.

A weboldalukon ezeket az infókat találtam:
Svéd IBAN
Kártya 0 eur
Kp felvétel 0 eur
Sepa utalás 0 eur

Visa kártyát adnak, a váltási árfolyam elvileg a hivatalos Visa árfolyam.

Vannak csomagok is.
Az ingyenesben jár 1 benefit. Ez ugyan az mint a Plutusnál, hogy bizonyos szolgáltatóknál ha ezzel a kártyával fizetsz visszaadnak belőle 10 eurót. Pl.: Netflix előfizetés, Amazon stb, bár jó lenne látni mikre is érvényes.
Jár havi max 300 eur összegre minimum 3% cashback (valahogy 8%-ra is fel lehet tornázni, gondolom ha stakeled a kriptójukat) amit a saját kriptójukban fizetnek vissza.

A következő csomagjuk 9.99 euró, ahol már 2 benefit jár és 2500eurónyi költésre adják a cashbacket. Illetve mintha valahol azt olvastam volna, hogy ha a saját kriptójukban fizeted a havidíjat akkor fele annyiba kerül.

Jelenleg euró számlájuk van de tervben van a GBP és CHF. Fizetni a Visa váltása miatt bármiben lehet. Vajon lehet beutalni forintot és azt átváltják eur-ra?

A kp felvételnél pedig 1000 eurót lehet tranzakciónként felvenni naponta max 3 tranzakció maximum 1600 euró. Havonta max 10 000 euró.

Pénzt rátenni sepa utalással vagy kártyás top-uppal lehet. De a top-upról nem találtam infót, hogy pénzbe kerül-e.

Ami még érdekes lehet, hogy vajon Revolut feltöltésre, Államkincstári fizetésre stb adják-e a visszatérítést. Meg ugye kriptóban adják a visszatérítést, azt mennyire egyszerű kiszedni, vagy inkább érdemes elvásárolni? Csak a vásárlás miatt váltás történik ami adózást vonhat maga után. Ezeknek kellene utána nézni.

Szóval ha valakinek van plusz infója, esetleg már használja is az ne tartsa magában. Ahogy nézem elég frissek. Andoridos app letöltés még csak 1+ ezer.

Esetleg ha valaki tudja, hogy átverés azt is írja meg. :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.