Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z'Z"
őstag
válasz
lanikai
üzenetére
Nem, csak próbáltam kiválogatni a játékosokat, azért vannak ott.

Annyi változtatás történt, hogy a kapuba Donnarumma került, mert inkább Chiellinire gyűjtök.
Majd Manolast akarom cserélni, igaz ő se rossz, de minden éven ott van Chiello a csapatomban, ha olasz ligás keretet építek.
Én nem akartam tovább várni, azért vettem meg most Mertenst, illetve Perisicet. Mertenst az egyik Draftban volt szerencsém kipróbálni, így nem is volt kérdés a megvétele. Perisicre én Engine lapot raktam.
Egyébként a BBVA-s kerettől meg kellett, hogy váljak, mert akkora Handit kaptam az arcomba, hogy még most is fáj.
Még a francia keretemnél se kaptam ekkora pofont.
Annyira belassultak nem egy meccsre a játékosaim, hogy egyszerűen nem tudtam a kapuig eljutni velük, ha mégis sikerült, akkor a lövések olyan erőtlenek voltak, hogy a kapus vígan fogta, hozzáteszem nem egy felállást és taktikát próbáltam velük, de hiába.
Mindez SB-ben történt, persze a gép játékosai 120 percig úgy mozogtak meg cseleztek, mintha mindenki CR7 lenne. -
szcsaba95
tag
válasz
lanikai
üzenetére
Scream Perisic jó lap, de cam posztra szerintem kevés az agility. Nekem ott gyenge volt, persze nagy gólokat lő jól passzol, de egy az egyben kevés embert vert meg, picit lassan gyorsult. 4-3-2-1ben és 4-1-2-1-2ben viszont a cm posztokon bármelyikén nagyon jól teljesít.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Sorozatok
- Linux haladóknak
- Saját hszek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- foobar2000
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még a francia keretemnél se kaptam ekkora pofont.