Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Nincs End to End, meg Zero Knowledge Encryption. Kb. minden adatot tárolnak rólad, és fel is használják, ahol csak tudják. Plusz USA a székhely. Szóval ha úgy dönt a mindenkori amerikai kormány, hogy kikéri az összes adatot, akkor ki is adják. (Esély van rá, hogy ez már rég meg is történt, vagy folyamatos.)
Szinkronizációban is hallani elég érdekes tapasztalatokat. Messze nem úgy működik az app, ahogy kéne. Régebben próbálkoztam vele én is, de nagyon nem jött be.
Ettől függetlenül én is használom bizonyos dolgokra a Google One-t, van egy 2 TB-os előfizetésem már több éve. Produktivitásban nagyon jó, főleg a sok beépített, szinte mindenki által használt alkalmazás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EA Sports WRC '23
- Warhammer 40.000
- iPad topik
- Path of Exile 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS notebook topic
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest