Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
- 

niof veterán válasz  MasterDeeJay

üzenetére MasterDeeJay

üzenetéreIgen, akkor még sokat játszottam, mikor a 7700K repült (valaki itt a HW aprón vette meg), CPU limites voltam. Manapság már keveset játszom, havi pár órát, ha nagyon unatkozom, de mégis észreveszem, hogy bizonyos területeken kevés a 10600K. De ezt a platformot már nem fejlesztem, nincs értelme. Jövőre meglátom mit domborít az Intel, szeretnék PCIe5-re, illetve DDR5-re váltani. 
 Azért azzal nem értek egyet, hogy C2D-ban látod a minimumot. Inkább én 3rd gen i3-i5-nél lejjebb nem. Nemrég selejteztem a 3.gen I7-es laptopomat, hiába csak böngészős gép volt, Windows-al Mint-el egyaránt lassúcska volt már szegényem."Win11-nek is inkább csak biztonsági funkciók miatt van ekkora minimum gépigénye." 
 Ez pontosan így van, és szerintem 2023-ban egyszerűen illendő lenne már a felelős júzereknek ezt is figyelembe venni, nem csak azt, hogy "semmivel nem tud többet, mint a 10" meg hogy "most ezért váltsak platformot?"... Nonszensz.#254 ddekany 
 Itt nem is az a lényeg, hogy egy-egy task-ra többet kell várni, bár az is baromi dühítő. Itt amit tetten lehet érni, hogy teljesen átlagos feladatok is lényegesen lassabban működnek, mint kellene. Akár egy mezei böngészőhasználatnál is lazán érezni. Pláne, hogy több, egymástól teljesen eltérő generációjú géppel van napi szinten dolgom, és mikor egy öregecske gép elé kerülök, hiába a sok RAM meg az SSD, egyszerűen lassabbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciókamerák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futárcégek
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő