Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

carl18 addikt Igen, pár éve a Windows mondta a WIndows 10 lesz a utolsó windows, csak javításokat kap és marad örök idökig. 
 Aztán látták ők, el lehet ez még többször is adni mert nincs konkurencia jött a Windows 11. Most úgylátszik jön a Windows 12 is, állitólag havi előfizetéses rendszer is lehet mint egy netflix esetén. Mondjuk havi 10 dollárért lesz Win 12 licenszed.  Nekem is Windows 10 van és ha 2025-be vége, én is rakok fel mellé egy linuxot és hagyjom a gépet a fenébe.   
 Nem is tudom miért nem gondolnak arra mi van ha valaki csak egy szimpla átlag user egy átlag gépről is használni szeretné azt?
 Mert a Windows 11-nek is volt már egy adott rendszer követelménye aminek a gépek jó 70%-a biztos nem felelt meg. Egy R5 1600 se támogatott stb, sok-sok cpu miatt már kapásból kilőve hívatalosan.Most itt van rengeteg ember keze megkötve hogy 2025 után mit csinál? 
  Mert a Windows 10 addig kap támogatást. Mert a Windows 10 addig kap támogatást.
 Sokan tuti váltanak Linuxra és más alternatívára.
 Kipróbáltam a WIndows 11-et és én jelenlen nem látok semmi értelmet váltani.
 Egy érdekes story Szolnok megyéből. ( Egy ember mesélte pár napja)
 Szóval vásárolt 2-3 éve egy 300E forintos laptopot amin ment is a Windows 11 egy ideje, kapott egy új frissitést és a következő inditásnál már kérte a Bitlocker kódot.
 Elvitte egy helyi szervízbe, ahol kiderült az SSD forrasztva van az alaplapra.
 Jelenleg 3 évi adatát bukta ezzel és egy 300E notebook kuka.
 Mert azt mondta nem volt bekapcsolva a bitlocker csak kapott egy frissitést a következő inditásnál már kérte a kódot.
 És most a saját gépéhez nem fér hozzá.  Jelenleg így járt valami olcsó használt Notebookot használ helyette.   
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest