Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• xFreex

aktív tag

válasz hubai1979 #5553 üzenetére

Semmi gond. Az ajánlat csak egy lehetőség volt, amivel nem éltél. :D

Amikor mentél az gáthoz kaptál egy üzenetet, hogy ha elkezded a csatát akkor nincs visszaút. Ez annyit tesz, hogy vége. Attól függően mit csináltál a végén kapsz egy befejező videót és annyi. Nincs tovább mint F3-ban. DLC-k sem segítenek ezen.

Hogy kinek érdemes segíteni ezt mindenki döntse el maga. Itt nincs olyan, hogy NA EZ A TÖKÉLETES JÓFIÚ befejezés. Minden frakciónak meg van a maga sötét oldala.

Én anno levágtam Caesart is meg az egész seregét a Boomerek és a robotok segítségével, jött az NCR hogy ügyes vagyok de most adjam át az irányítást a robotok felett, na ekkor bemutattam nekik és a robotok megröptették a vezért a gátról, de hogy MR House se érezze jól magát még az egész előtt felkoncoltam őt is. ;] Az egészben csak azt sajnáltam hogy a Remnantokat is berángattam a végső küzdelembe, de amikor megérkeztek nekem estek és hát..... nekik is veszniük kellett. :U Pedig addig semlegesen éreztem irántuk.

Új hozzászólás Aktív témák