- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
lapa
veterán
szóval nem biztos, hogy makróznék...
a month(dátum) megadja a hónapot. azzal még olyat is lehet játszani, hogy megnézed ugyanabban a hónapban van-e adott hónap 31-e (tehát van-e adott hónapnak 31. napja).
esetleg a datevalue(dátum) lehet hasznos de nem igazán tudom elképzeni mit szeretnél látni a végén. teljesen dinamikus nem is lehet ha jól értem, annak meg nem sok értelmét látom, hogy minden évben vmi határértékkel töltögeted fel a cellákat.
vagyesetleg olyat tudok elképzelni, hogy egy sorban definiálod a 12 hónap első napjait, aztán =ha(datevalue(kezdődátum)>datevalue(fenti dátum);min(datevalue(fentitől jobbra dátum);datevalue(végső dátum);0)
ha jól sejtem ez a kezdő naptól végső napig be kéne írogassa a dolgokat a sorba, tehát pl. 2005.01.15-2005.03.25 --> 15;29;25;0;0;0...
nemtom érhető volt-e a gondolatmenet. így jövő év elején csak a fenti paraméter dátumokat kell beírni, pláne csak az elsőt, a többi számolható.
ha meg makróznál, akkor keress rá a datepart funkcióra...
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest