- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bermi
aktív tag
válasz
beencee #2521 üzenetére
ja azért ne kapj sikítófrászt, pihi idő van
kinek mire és miért kell, kicsi a lakás és mindenképp szerettem v9olna felvenni műsort a gépemmel, ekkor jött az ötlet, hogy szüntessem meg a dobozt a földön és fektessek egy szép házat az lcd tv alá. ugyanakkor sokat játszom ezért jó gépemet nem akartam elkótyavetyélni, hanem kompromisszumot keresni és az előző hszben leírtakkal bővítve még (passzív vga és proci), csak vész esetre rászerelt és bekapcsolt ventikkel teljesen egyenértékű igazi "kis" htpc-kel is fel fogja venni a versenyt hangban, azért vettem óriás tápot direkt, mert ennek meg se kottyan a gépem teljesítménye és még egyszer se kellett felemelnie a sebességét, így viszont olyan halk, hogy tényleg nem hallani (alacsony) fordulaton a 14cm ventit. crysis alatt se kapcsolt fel.
sztem sokan lesznek idővel akik szintén csak kisebb kompromisszumokkal akarnak htpc-t. és remélem egyike leszek azoknak akiknek sikerül megmutatni, hogy egy jó htpc házban is lehet passzív (majdnem), halk de fullos géppet belerakni.
nyilván majd eldöl mikor beszereztem a felsorolt további kellékeket.szóval, mint látod egyszerű az oka, hogy 26magos és 1900wattos tápot raktam bele
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xbox Series X|S
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivaldi (böngésző)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest