Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
viharhozo
addikt
Eheh, nagggyon melle.
A legtobb DJ kizarolag konzervbol dolgozik, megkapja a mintakat, aztan uccuneki. Ebbol szuletnek aztan a triggerelt negynegyedes szarok, amik Tiestoval egyutt sztem mar ot eve is vercikinek minosultek, dehat izlesek es pofozok.
Nyilvan vannak olyanok, akiket zenesznek tekinthetunk, nagyon szerettem peldanak okaert az Astral Projection kezdeti dolgait, de ok sem tudtak kilepni a sajat arnyekukbol.
Aztan masok szepen kukazgatnak (Fatboy Slim), es ezt piackepesse teszik, evvel sincs semmi gond, bar a Mushroom hasonlo jellegu munkassaga tobb tiszteletet ebreszt bennem, ok valoban a ''mufaj hatarait feszegettek''.
Az mar csak raadas, h anno kepes voltam 3 napon keresztul kevergetni a rogzitett gitarhangzast a Sound Forge-dzsal, dehat ez mar regen volt. -
Loha
veterán
Pár nap allatt egész jó számokat lehet összedobbni pl. a FruityLoops-al.
(Kitalálod a dallamot, ritmust stb, a progi meg gitározik helyetted)
Gitárral, szerintem max a boci-boci tarkáig lehet eljutni...
(Kitalálod a dallamot, ritmust stb, és még kell sokéves gitár gyakorlat, hogy vmi legyen belőle)
Adagio For Strings-nél meg az alapdallam megvolt, kellett rá kis dobot keverni és kész, meg úgy beállítani, mintha saját szerzemény lenne...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest