Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-10-05 12:17:43

LOGOUT.hu

emag ügyintéző kapcsolása "hack"
Jótállás, garancia és egyéb szolgáltatások -> Termék javítási ideje / telepítési szolgáltatások -> Milyen stádiumban van a termékem javítása?
Így egyből kapcsolja az ügyintézőt
qltsar fórumtársunknak köszönjük az infót

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2706) Benex


Benex
senior tag

Sziasztok, rovidre fogom de nagyon ideges vagyok. aprilis 20an rendeltunk 2 sony fejhallgatot 50k+ ertekben, kaptunk ket nem eredeti termeket, okes vissza kuldtuk, nem tortent azota semmi. Az emag es a sameday egymasra mutogat, tegnap mar fogyasztovedelemet emlegetve irtam nekik.

Na ma megint jol jartunk, ugyanis rendeltem 2 sd kartyat, fura volt hogy a gepem azt irja ki, ezzel a kartyaval nem tudok nem hogy 4k, de meg fullHD-ban sem felvenni, megneztem az irasi sebesseget es koze nincs amit irtak rajta, megkerdeztem ismerosom aki ajanlotta ezt az sd kartyat es igen, mar a kulso is masabb, hatuljan pl teljesen hianyzik a serial number. Kertem ennek a termeknek is a vissza kuldeset.

Mi van az emaggal? okes, 3rd feltol vannak, csak emagon keresztul, de ketszer egymas utani rendeles esetn is kamu termeket kapunk? Mi a garancia, hogy vissza kapjuk a penzunket? Tudnatok biztato szavakat irni vagy aki jart mar igy, mi hatott rajuk?

Koszonom!!

S23 Ultra | Sony A7 IV

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.