- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RDYT3X
újonc
válasz
skoda12 #4951 üzenetére
Szia!
Azt esetleg meg tudod mondani, hogy milyen könyvekből kell tanulni első félévben? Ha jól láttam, akkor esti ezek a tárgyak vannak: bevezetés a matematikába (diszkrét mat.), lineáris algebra, programozási alapismeretek). Valami ajánlás, amit nem árt, ha beszerzek? Köszi. -
RDYT3X
újonc
Köszi az értékes infót, akkor már nem félek annyira.
Arról esetleg nincs valakinek tudomása, hogy nekem most hogy megy a felvételi eljárás? Gondolok itt arra, hogy nekem még a régi rendszeres érettségim van, és az 5. választott tárgyam közgazdaságtan volt. Van már úgymond 2 diplomám (Bsc, Msc), de ebben az esetben nekem ugyanúgy le kell érettségiznem pl. infóból (a matek ugye adott) a felvételihez, hogy bekerüljek? Köszi. -
RDYT3X
újonc
Sziasztok!
Én még (egyelőre) külsős vagyok, bár már remélem, nem sokáig. Most szeretnék felvételizni az ELTÉ-re programtervező informatika szakra, estire, költségesre, mert mellette dolgozom. Azt tudni kell, hogy már van egy okleveles közgazdász Msc-m. Tudtok valami biztatót mondani a sulival kapcsolatban? Lehet ezt a sok matek-rizsát munka mellett tanulni, vagy van rá esély, hogy ugyanúgy szivatnak, mint nappalin?
Köszi az infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest