- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
[Ezt] csak úgy itt hagyom. (Nem ER, hanem DS3.)
Itt aztán jól kivehető minden, nincsen trükközés, semmi, gyakorlatilag csak sétálgat az emberünk, és néha odaver egyet Midirnek. Ahogy egy ismerősöm írta másik fórumon: Mi az, hogy gyakorolta? Látszik, hogy first try. Nézd meg alaposan, az alapvető mechanikákat sem érti, nem tud se rollolni, se futni. Meg még szintet se lépett, most kezdhette. Sima luck, kegyes volt a kamera
Kb. annyi a lényeg, hogy ha beteg módra gyakorolod, akkor bármit meg tudsz csinálni... (Lásd pl. Ongbal youtube videóit.)
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Nem, ez olyan, hogy a kolléga azt mondta nem bannolnak a seamless coopért, erre te azt írtad, hogy dehogynem, majd kiderült, hogy nagyon is tudod, hogy nem csatlakozik a From szerverekre a seamless, szóval kicsit az az ember érzése, mintha direkt félrevezetnéd a népet.
De most majd mindjárt leírod, hogy te úgy értelmezted a kommentjét, mintha szerinte az anti-cheat általánosságban nem működne, pedig tök egyértelmű, hogy arra az egy darab modra gondolt. Inkább engedd el. -
nyamsas
aktív tag
-
melega
őstag
Én is ps 5 ön a ps 4 es verziót toltam.
Most amit nyomok Dragon's dogma 2 többet szívok mont a souls gamekkel, de jól jaladok vele.
Aztán a Dark Souls 1 ment magamtól a dlckkel 68 óra, Demon S remake is 80 óra DS 2 is az alapjáték 30 óra, a DS 3 ba az utolsó boss nem ment önállóan a többi igen.
A Bloodborneba van 150 órám és NG+1 végén meglett a dlc összes trófeája, NG+2 re az összes nem kódolt dungeon.
Az utolsó daughter of cosmos volt magamtól 3 óra hossza, a máaik ami szivatott az Orphan the Koss volt.Az Elden ringbe van 200 órám és jó hosszú életű karakterem Erdtree dlc megvéve.
A lords of the fallen reboot volt nekem 90 óra.
A wu long to is, de a kétfázisúakba bennhahytam a segítségeket.A Rise of the Roninba mehkaptam a legjobb befejezést, és 51/31 trófea a platinára megyek.
Not NG+al.
Két küldetés van ami nem megy az egyik mikor egy profi ninjával kell küzdeni dawnon is olyan nehéz mint hardon.
A másikba a csempész barátommal.Amúgy abban a játéknan az összes ellenséges területet felszabadítottam. Minden fast travel pontot felfedeztem.
DLCt várok hozzá.A DD 2 után a DS 2 dlcvel próbálkozom.
-
MikeWazowski
veterán
Igen, nekem is jobban tetszett a DS széria féle world. Meg engem az is zavart, h területi adottságából adódóan yt nélkül a fele tartalmat kb kiahagytam volna. Jó, ez persze túlás, de nem találtam volna meg egy csomó mondent. És azért az az igazi, ha nem kell videókat keresgélni...
-
Gothmog
senior tag
Én nem próbáltam rá az NG1+ menetre, hanem levezetésképpen csináltam egy vadonatúj karaktert (egy Hero-t), csak hogy megnézzem, mennyit is fejlődtem, míg végigvittem a játékot. A Grafted Sciont levertem kb. fele hp-ra, mielőtt megölt volna, majd utána még egy bő negyedórát bohóckodtam Limgrave-ben (szintlépés nélkül), kb. god mode-ban aprítva a közönséges ellenfelek között, míg a hídon éjjel megjelenő night cavalry azért el nem húzta a nótámat. (Azért az ő életerejéből is rendesen lefaragtam.) Mindenesetre döbbenetes élmény volt, hogy mennyivel jobb vagyok, mint amikor belevágtam három hónapja a játékba. (Pedig még mindig bőven a zöldfülű térfelén vagyok a játéktudási/ügyességi skálának.)
Ezt követően ment az unistall, és felraktam a DS Remasteredet. Ami egyrészt nagyon-nagyon ismerős így az ER után, mondhatni kézre áll (bár az ugrós támadást és az ugrást nagyon hülyén csinálták meg benne "irányításilag"), másrészt azért szokni kell, mert valahogy minden lassabban/némi késleltetéssel és kisebb tempóban zajlik ott.
-
Szöges ellentéte pl. az újkori AC játékoknak az fix (én speciel ezt élvezem). Többen írták itt is, hogy jó hogy nincs minden az ember szájába tolva(mondjuk ez nem új dolog a from játékokban így van), de egy minimalista quest log nem ártott volna. Egyébként jelölő van a játékban, szal a fontosabbnak ítélt helyeket/npc ket érdemes jelölgetni.
-
Többé kevésbé. A rutinosak odafigyelnek minden félbolond npc utolsó elejtett szavára is. Én úgy voltam, ha már nagyon elakadtam, akkor kerestem rá a lehetséges megoldásra. Altusra is úgy jutottam fel, hogy nem tudtam mi kell a lift mozgásra bírásához (akkor még nem voltam rutinos
) aztán addig-addig baszakodtam míg bonyolultabban, de csak megmásztam a hegyet. A questeknél azért jó eséllyel kell segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Írhattad volna, hogy a hivatalos multival nem működik, mert ez is ott volt kérdésként, ehelyett írtál egy félrevezető hülyeséget, én meg kijavítottalak, nehogy valaki azt gondolja, hogy a seamless modért tiltják. End of story.
nem onnan jutottam oda hanem talizmánnal