Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biztosítóügynöknek kell menni, az első 5 évet _NAGYON_ keményen megnyomni, és aztán már magától dől a zsé, hogy otthon ülsz...
Mindehez az kell, hogy olyan ügyfeleket találj, akik 4 évnél korábban nem akarja visszamondani a biztosítását, mert akkor úszott a zsé.
Példaképp: ha kötsz egy 1M HUF-os biztosítást 19 évre (az azt jelenti, hogy az ügyfél ~6k-t fizet havonta), és 4 évig megmarad minimum, akkor azt jelenti, hogy abból évente nettó ~50k-t kapsz egy kicsit, mert lejön az adó 19 évig. Namármost kalkuláld bele, hogy kötsz 12 darab ilyent, és évene megvan a minimálbér, amit hogyha otthon ülsz, akkor is kapsz. persze ha többet kötsz, illetve nagyobb értékűt, akkor szorzódik.
Vagy a másik megoldás, hogy jó helyen kell lenni jó időben, persze megfelelő ismerettségi körbe... És akkor ténleg dől a zsé.
De amúgy ne az határozza meg az életed, hogy milyen autód van, meg hogy milyen nagy a házad. Lehetsz te autó nélkül garzonba is boldog...
Úgy őszintén, mi jó van abba, hogy a vaci új 60 millás mercivel döcögsz az úton, felszedel egy-két csajt, jól meghát a 400nm alapterületű, 4 szintes villádba, majd odadobsz neki pár zsét, éls elzavarod a csába?
Üdv: Bazsi -
Csazsol
senior tag
válasz
granpa_matis #48 üzenetére
A dollár most sz@raxszik...
Azért 1 M HUF-fal már lehet mit kezdeni: pl legális fogadóiroda, ügyesen particionálod a lovét és ügyesen fogadsz tuti bejön. Csak hát ugye bátraké a szerencse. -
nRu3
addikt
válasz
God Vazzeg #43 üzenetére
autó van nő van gond is van mind kettövel
-
God Vazzeg
veterán
''Ha sok pénzed van, és nincs gondod: szerezz egy nőt és vegyél egy autót!''
-
Kraptor
őstag
Nos én csak annyit mondok, hogy szinte egyik multi sem legális, mindenhol vannak kétes üzletek és sajna ebböl van a lóvé mindenhol. CSak nézd meg ABitnál mi történt mostanság, vagy Enron, Worldcom, etc...és itt nem pár szaros 10 millio forintról volt szó
-
nRu3
addikt
Én kipengetem az autom árát egyben amitt én megkerestem teljes egészében , mégsem vagyok gazdag sajnos
-
Protezis
őstag
Elárulom neked, hogy a legtöbb autót hitelre veszik az emberek. És azért, mert létszükségük. Vagy a gyerek miatt, vagy a munkábajárás miatt. Persze ez csak a relatyve olcsóbb autókra igaz. De a cégek, vállalkozók is gyakran hitelre veszik az autókat. Nem sok ember teheti meg, hogy kipenget pár millát a zsebéből. Természetesen a 6 szobás, medencés vityilló mellett álló 3. mercedes már valószínűleg nem hitelből van
-
Flashy
veterán
milliomosnak lenni még nem nagy kunszt. a kunszt az hogy ha lehet még azelőtt hozd össze hogy nyugdíjba mennél. vagy ha előbb összejön, akkor hozz össze hozzá még 6-8-at hogy megvehesd az első és egyben utolsó félszobás negyedkonyhás lakásodat.
-
Sátán44
addikt
Skacok 8 órás műszakból nem lehet meggazdagodni!
-
nRu3
addikt
csak ne célkeresztet tüzél ki magadra
-
kraftxld
félisten
Meg az sokat segít, ha kitűzöl magad elé egy célt, és minden áron megpróbálod megcsinálni. Ilyenkor általában (legalábbis engem) nem állíthat meg senki
-
gabe_
őstag
És milliomos vagy?
-
Vangelis
félisten
Egyféle képpen lehetsz könnyen milliomos, ha előtte milliárdos voltál
....másképp egykönnyen nem.
Régi poén de még mindig jó. -
gabe_
őstag
Az ész szerintem manapság már kevés... Sőt ha még jó kapcsolataid vannak, akkor ész sem kell...
-
gabe_
őstag
Éshát azok járnak jól, akik nagyban űzik. Milliókban számolnak... Na ŐK ülnek a többtízmilliós kocsikban meg a többszázmilliós kérókban...
(Én elsősorban náluk néznék szét, hogy rendben van-e a könyvelésük) -
gabe_
őstag
Mert illegális...
(Csak így lehet megélni. Is.)
Aki teheti az warezol... Én is próbálkozom, de hát kevés sikerrel...
[Szerkesztve] -
gabe_
őstag
1-2 üveg pián annyi haszon van? Hol szerzed be? Vám zárjegy rendben van? Szerinted?
Akkor ha legális, sztem nincs rajta számottevő haszon... kivéve persze ha tartálykocsikkal üzletelsz... -
vtechun
veterán
ahogy itt látom a cégnél, kezdek rájönni, hogy a termékek ára nagyon-nagyrészt a kereskedők árrése miatt ekkora + a 100 féle marketing, polchely, szirsz@r díj miatt.... egyszerüen nem tudja a gyártó olcsóbban adni, mert az utolsó fillért is leszedik róla a kereskedők...
-
Predator666
aktív tag
gondolom pézből tellik nekik rá...
-
gabe_
őstag
Hát igen. Fullos kocsik, meg olyan házak, amikre egy élet kőkemény MUNKÁJA is kevés lenne...
-
vtechun
veterán
ahha, nekem is van egy ilyen érzésem. Jelenleg egy nagyker/kiskerhálózat cégnél dolgozok, olyan évi 10 milliárd a forgalom, és 2 ember tulajdonában van, és az lep meg, hogy az egyiknek egy E mercije van (persze fullos) a másiknak meg a egy Volvo XC90 vagymi, tehát nem is S merci vagy ilyesmi, pedig nekik elég jól mehet, ha meg szétnézek az utcán szinte percenként látni ilyen autókat (egy megyeszékhelyen lakom egyébként). Ezt furcsállom egy kicsit... ilyen sok nagy cég azért nincs....
-
gabe_
őstag
Ennyi hasznod van rajta? Gratulálok.
Én is próbálok valamivel üzletelni, hátha bejön nekem is a kánaán. De eddig még mindig énhúztam a rövidebbet. örültem, hogy ki tudtam jönni nullára...
Hiába, az emberek átb@szásához is tehetség kell, amivel én sajnos nem rendelkezem... -
gabe_
őstag
Nem tudom, de bennem az ''üzletelés'' elég furcsa gondolatokat kelt. Valami olyasmi lehet, ami nem tisztességes...
Most ez nem konkrétan rád vonatkozik, csak az ''üzletelés'' szóra... -
kraftxld
félisten
Jó kérdés... én pl keményen melózok, de lehet látni a fejlődést. Ha az elmult 2 évem előrevetítem akkor jók a kilátások.
-
gabe_
őstag
Akkor sajnos nem fog menni...
-
vtechun
veterán
Hello!
Szétnézek az utcán és jobbnál-jobb kocsikat látok. a város egyes részein meg gombamód szaporodnak a villák! Érdekelne, hogy ezeknek miből tellik erre? Mert még ha csak néhány ilyen lenne, de nagyon sok van. Mit csináljak, hogy nekem is ilyen jól menjen?Bűnözni nem akarok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Autós topik
- BIOS frissítés
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- DOOM - The Dark Ages
- Politika
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest