-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tecsa
aktív tag
válasz
kzsolt00 #830 üzenetére
Nekem az mpcie-os csatlakozót átforrasztották ec-re. Az a srác csinálta akit kitoltottak innen 2000Ft ért! Elvileg átforasztható, de nem hiszem hogy csak úgy simán. Meg kell nézni a lábkisztást minden csatolónál.
Ugye éppen tőled vettem, és házi készítésű expressz csatolóra van forrasztva.
-
Tecsa
aktív tag
Nekem egy DELL Latitude E6320-as gépem van windows alatt plug and play működik a dolog. Telepítettem a gépre OS X-et 10.9.4 Mavericks és azzal is plug and play működik a dolog. Úgyhogy sikerült jó gépet választanom mikor egpu-ba szerettem volna belépni. A kártya GTX 660.
-
Tecsa
aktív tag
válasz
kzsolt00 #696 üzenetére
Azt elfelejtettem, hogy az egpu csatoló, kap egy 5V/12V külső tápot a floppy csatlakozón keresztül. Így a kártya a PCI-E sínről is kap majd tápot. Máskérdés, hogy azon a csatlakozón, meg a panelon lévő vezetőszálakon elvezetni 6.25A-t kemény dolog.
Hwtool kínálatában pár új eszköz:
-
Tecsa
aktív tag
válasz
kzsolt00 #694 üzenetére
A lényeg az lett volna hogy egy 400-as táp elég-e neki, mert az van itthon és az nvidia szerint legalább 450-es kell neki. Egpu rendszerben viszont nem tudom csak 6pines csatin keresztül táplálni, így akkor csak 75W-ot tud felvenni, a teljesítményének a felét?? Vagy rosszul értelmezem amit mondasz?
-
Tecsa
aktív tag
Használ valaki GTX660-at? Ha igen mekkora tápról üzemelteti?
-
Tecsa
aktív tag
válasz
you_zsolex #494 üzenetére
Erről egy átfogó leírást csinálhatnál. Biztosan sokan kíváncsiak lennének, hogyan érhető el, ekkora teljesítmény növekedés.
-
Tecsa
aktív tag
"Recommend purchase a GTX660 or GTX560Ti over a GTX650Ti/GTX650 if PCI space is tight. The GTX650-series has the unusual requirement of 256MB+32MB of PCI space making them more difficult to accomodate. This differs to the other NVidia cards that require 128MB+32MB+16MB. I've had three DIY eGPU users resorting to a DSDT override in order to accomodate a GTX650/GTX650Ti."
Én 650Ti-t szerettem volna venni mert jó ár érték arányú kártya, de szerencsére jól kiemelték külföldi fórumon, hogy bajos darab.
-
Tecsa
aktív tag
Amúgy ki milyen megoldást talált a rendszer bedobozlására? Nem nagyon hagynám csak úgy az asztalra dobva, de viszont atx táppal, nem nagyon férnek be egy vékony kliens házba.
-
Tecsa
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Bizonytalan vagyok a témában annak ellenére, hogy elég sokat böngésztem a fórumot. A kérdés a következő kettő lenne:1, Működőképes lehet-e a gépemmel a PE4H vagy PE4L?
A gépben egy I5 460m processzor foglal helyet 4Giga memóriával és 5730 ATI kártyával. Szerencsére a gépemben van mPCI-e port 2 üres a gépben plussz egy amit a wifi foglal.2, 2.4-es és 2.1-es adapter között mi különbség van? Megérheti azt a 20$ felárat?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv: Tecsa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest