Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bálint88
csendes tag
Sziasztok! Eladtam a gépemet, köszi az érdeklődést!
-
Bálint88
csendes tag
Sziasztok.
Van egy Asus Eee Pc 901-em,Intel Atom CPU N270 1,6GHz*2, a C 2Gb, a D 6Gb,el szeretném adni. Az aksija még 1órát bírja kb. Kicsit karcos, de jó állapotban van. Ubuntu van rajta, és adok hozzá táskát is.Ha érdekel, írhatsz a balint@gamax.hu címre is. Üdv: Bálint -
Bálint88
csendes tag
Sziasztok!
Kedves fórumozók, segítségért fordulok hozzátok!
Van egy Asus Eee Pc 901-em, amin Win. Xp Prof. van butított változatban, a C meghajtó 4Gb, a D pedig 8Gb.
A gép jó állapotban van, használtan vettem az aksija így is 3 órát bírja. Nekem tökéletesen megfelel, mert csak arra kell, hogy otthon este munka után, vagy hétvégén megnézzek ezt-azt, + leveleket. Nagyon tetszik benne a kis mérete, és az, hogy nem annyira érzékeny a rázkódásra, az ssd révén ugye. Sokat megyek túrázni motorral, és ilyenkor nagyon jó ez a gép.
De sajnos, a benne lévő 4Gb memória most már kevés, momentán ott tartok, hogy a Win. kívül nincs is más már rajta, mert állandóan memóriáért reklamál!
Azt gondoltam, a netet túrva, hogy majd veszek bele, nagyobbat. Igen ám, de itt ütköztem abba, amit Ti biztos jól tudtok, de én aki nem értek semmit a gépekhez, meglepődötten vettem tudomásul, hogy nem lehet!
Na, ekkor olvastam ezt a cikket http://blog.sancho.hu/2010/12/ssd-csere-es-bovites-az-eee-pc-901.html, és ezen felbuzdulva, meg is örültem, hogy megvan a megoldás!
Meg is rendeltem, ezt http://www.ebay.com/itm/Mini-PCI-E-SATA-SSD-MLC-32GB-Solid-State-Drive-For-ASUS-EeePC-901-900A-S101-/271145812689?pt=AU_HardDrives&hash=item3f218cc2d1 ami meg is jött, de berakva a gépbe, nem működik, nem látja a gép!
Szóval, légyszíves segítsetek nekem, hogy mit csináljak?
Ha azt mondjátok, hogy nem jó a rendelt SSD, még vissza tudom küldeni, mert megbeszéltem az eladóval, de ezt sem tudom, hogy így van e vagy csak valami beállítást kell rajta csinálni, hogy működjön?
A másik, hogy a leírásomból biztos látjátok, hogy teljesen 0 vagyok a gépek terén, tehát azt szeretném még kérdezni, hogy nem tudnátok e valakit ajánlani, aki megcsinálja nekem a gépem?
Előre is köszönöm a segítségeteket, üdvözlettel Bálint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Asus Zenbook S 16 OLED UM5606WA, Ryzen AI 9 HX 370, 32GB DDR5, 2TB - Garancia 2027.08.01 magyar bill
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest