Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TrueGooner

senior tag

válasz Nandinagy #1119 üzenetére

Fogalmam sincs miért viselkedsz úgy mint egy sarokba szorított kutya, de akkor válaszolok emberek módjára a felvetéseidre. :DD

1. Az UFL játékmenetéről jelenleg semmit sem tudni. Villantottak már gameplay felvételeket meg Trailereket, de ezek nem mérvadóak, mivel ha követnéd a fejlődésüket tudnád, hogy az animációs rendszerük teljes egészében lecserélésre vár még.

2. Nem azt mondtam hogy licencekben van a lemaradás. Azt mondtam, hogy licencek nélkül lehetetlen ugyanolyan hangulatosan prezentálni valamit, mint licenszekkel. Igen, évekig a KONAMI-nál voltak a BL jogok, de jött az EA és kizárólagosan kivásárolta. Pont erről beszélek. Nem azért vesztette el a KONAMI a BL jogokat mert rosszabb játék volt, hanem mert az EA-nek több pénze van rá. Nem, nem azért van több pénze mert a FIFA jobb játék (de Te/Ti, nyugodtan gondolhatjátok máshogy), hanem mert Globálisan egy sokkal hatalmasabb fejlesztőcég. Egyébként szerintem fogalmunk sincs, mennyi mindent tudna kifizetni a KONAMI.

3. Az utolsó bekezdésedbe pedig teljesen felesleges belemenni, hogy melyik játék milyen. Mert szubjektív. De egyébként félig-meddig egyetértek, borzalmasan pocsék a KONAMI marketingje és kommunikációja is. Igazából ilyen téren maguk alatt vágják a fát.

Értesítés pedig nincs(…), követem a topicot, mert ha hiszed ha nem, én nem az EA-t vagy a játékukat utálom. Nekem mindegy hogy ki csinálja meg a “legjobb” focis játékot, csak szórakoztasson, és legyen a lehető legtöbb köze a valódi focihoz (számomra ezek nem a licenszeket jelenti, de persze hatalmas plusz lenne).

:R

Új hozzászólás Aktív témák