Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Elkészült egy javított változat.
Innen letölthető.Kivettem az eredeti címet a leírás elejéből, a \' javítva '-re (az angol címeknél okozott problémát), valamint bekerültek a főszereplők is az <actor> rész alá.
Korábban is csak azért nem csináltam meg ezt az utóbbit, mert a Cobra 11-nél néha még van szöveg a szereplők után is, és ez elbarmolta az egészet. Most megoldottam, viszont így az összes szereplő egyben van, vesszőkkel elválasztva. Hogy hogyan tudnám szétszedni őket egyesével, arra még nem jöttem rá.
Ez a szétszedés még egy későbbi megoldandó feladat, valamint az, hogy a & szöveget kicserélje &-ra (a htmldecodespecialchar nem cseréli ki). Ezt majd lehet, hogy megkérdezem a fórumon, hátha van rá megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest