Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
k_petya
üzenetére
Simán rendelhetsz tőlük. Én egy belső quad tunert rendeltem anno, 1 hét alatt megjött Írországból. Elvileg az áfa benne van az árba (legalábbis az oldal szerint). Amikor én rendeltem, még benn voltak az EU-ban, úgyhogy nem tudom, mi ezzel most a helyzet.
Amúgy mire kell? Mert ennek akkor van értelme, ha kell analóg is, amúgy ott van a SoloHD vagy ugyannyiért a 2 tuneres DualHD.
-
azbest
félisten
válasz
k_petya
üzenetére
A százalék kijekzés csak tájékoztató jellegű, lehet máshogy is számolják a különböző tunerek.
Ha tényleg kettő külön tuner van benne, akkor a jelet is ketté kellett osztani, ami így természetse, hogy csökken. Lehet erősebb jelre van szüksége, mint a sima tunereknek.Esetleg drivertől is függhet viselkedése némileg. Régen, más fajta tunerrel, linux alatt nem volt mindegy, hogy melyik firmware fájlt használtam, mert erősen befolyásolta a hibajavítés végzését és így a kockásodást. Win alatt a driver része a firmware a legtöbb tunernél, így más verzióval más lehet. Azt hiszem reatek-eknél szokott lenni belső fw.
-
golya87
őstag
válasz
k_petya
üzenetére
Én mondjuk Ubuntu 14.04/12.04-en valósítottam meg az egészet. Oscam + Omnikey olvasó + Tvheadend. Működött MindigTV-vel, Azbest leírását felhasználva és működik UPC Direct-el.
Nem tiszta számomra, hogy használsz-e most kódkártyát, vagy sem. Amennyiben használsz, most ilyen módon működik a rendszered?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Építő/felújító topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házimozi belépő szinten
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Star Wars Outlaws teszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Honor Magic 6 Pro Epic Green Használt, karcmentes garancia 2027. 10. 31-ig
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann