Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sanya: Jellyfin kliens telepítése samsung tizen rendszerű tévére
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Nem ragaszkodom hozzá! Ezért is volt zárójelben a "T"-vel együtt.
Idéznék egy későbbi hozzászólásomból: "Szeretnék egy PCI express foglalatba illeszkedő, ELSŐSORBAN DVB-C tv kártyát."
Így azért elég egyértelmű szerintem!
Volt aki képes volt értelmezni az írásba foglalt vágyaimat (Köszönöm Kovács úr!) És van aki még mindig valami ostobaságon rugózik. Vagy ha nem érti amit közölni szerettem volna, akkor nyugodtan kérdezzen vissza. "Felénk" ez így működik!
Hiába nem vagyunk egyformák!
Ha valakinek a bölcsőde sértő, tudom javasolni még a Hűvösvölgyi úti intézményt. (talán még befogadják)Csak még azt nem értem, ha valakinek nincs építő jellegű hozzászólása, minek reagál?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann