- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
válasz
wwenigma #15119 üzenetére
Nem ragaszkodom hozzá! Ezért is volt zárójelben a "T"-vel együtt.
Idéznék egy későbbi hozzászólásomból: "Szeretnék egy PCI express foglalatba illeszkedő, ELSŐSORBAN DVB-C tv kártyát."
Így azért elég egyértelmű szerintem!
Volt aki képes volt értelmezni az írásba foglalt vágyaimat (Köszönöm Kovács úr!) És van aki még mindig valami ostobaságon rugózik. Vagy ha nem érti amit közölni szerettem volna, akkor nyugodtan kérdezzen vissza. "Felénk" ez így működik!
Hiába nem vagyunk egyformák!
Ha valakinek a bölcsőde sértő, tudom javasolni még a Hűvösvölgyi úti intézményt. (talán még befogadják)Csak még azt nem értem, ha valakinek nincs építő jellegű hozzászólása, minek reagál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Könyvajánló
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest