- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
Samu T22A300 Tv-Monitoron használom, miután meguntam az USB-s stickhez mindig bekapcsolt PC zúgását.
Ezért vettem meg ezt annó, mert beltérben akartam használni eleinte.Ez minőséget nem ír, csak erősséget.
Ott ami fura, hogy a MUX A/B/C esetében szinte mindig ugyanúgy 92-94 % a jel erőssége, de van egy bithiba arány nevű rész, és ott csinálja azt, hogy MUX A sávos M1, Duna műsorok esetén nagyobbak a hibák, mint egy MUX B sávos retekklub vagy trévékettőnél.
Meg nagyon érzékeny az irányra. Mikor szobában próbálgattam, félórákat tudtam nézni a műsorokat.
Kiraktam kintre, esőcsatorna szélétől 10 centivel magasabbra. Kb. ugyanúgy tudtam nézni mindent, mint amikor bent volt.Gondoltam felrakom magasra. Vettem egy fali tartót, abba bele állítottam egy 2 méteres félcolos csövet, annak a tetejére előbb felraktam az antennát, majd belőttem a legjobbra. De így sem az igazi. Néha jó, néha nem.
Gyanítom, hogy a kedves diófa árnyékol, ami 2 méteren belül lengedez.Próbáltam olyat is, hogy az analóg adót lőttem be a legjobbra, de akkor még rosszabb volt a dvb-t. Pedig nekem logikusnak tűnt, hogy ha az adótorony analóg adását legjobbra befogom, akkor az a legjobb irány. De tévedtem, vagy ez az antenna ilyen hülye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Horgász topik
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged