Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hapakj
őstag
válasz Synthwave #19 üzenetére
hja, meglepően sok ember kezébe látni iPhone Pro Max-ot S már hallottam, hogy azért az kellett neki mert az a nagyobb Mintha a Plus nem is létezne
Amúgy én se szeretem, hogy egyre több mindent tolnak át telefonra. Én közel 2 éves modellként vettem olcsóbban egy iPhone 12-t (nem mintha a 13 meg a 14 bármivel jobb lenne). S használom kb amíg el nem kopik
-
hapakj
őstag
hát első körbe lehet a pont háló projektort meg a infra kamerát a faceidhoz lehetne betenni kijelző alá valszeg. Ott lehet nem számít annyira a minőség De applet ismerve ez nem is fogják meglépni, mert ahogy mondod túl androidos lenne. A dynamic island meg a sziget ha "gagyi" is a védjegyük. Sokan le is másolták
Szóval szerintem csak teljesen kijelző alá épített szenzorokkal mennének, s gondolom a szelfi kamera minősége mint nem üti meg a mércét, s nem lépik meg, ahogy a hajlítható kijelzőt sem.
-
hapakj
őstag
mármint a szenzor szigetre gondolsz? Egy kamera pötty az jobb lenne?
Amúgy az a vicces, hogy ugye a többi gyártó úgy oldotta meg, hogy elhagyta a szenzorokat a telefonról Pl irisz scannert.
Próbálgattam S8-on arc alapú, irisz scanneres és hibrid feloldást. Hát ugye az arc alapú az gyér fényviszonyok között azonnal meghal, míg az Irisz scanner kitudta segíteni ilyen helyzetben
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- ASUS routerek
- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest