- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Gurulunk, WAZE?!
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
Aron1988 #746 üzenetére
Először is, nem vagyok a faterod, mert ha az lennék, most képen törölnélek, amiért beszólogatsz. Légy oly kedves, és vegyél vissza picit a modorodból. Lefogadom, bőven lehetnék az apád a magam 43 évével, de ettől még tiszteletlenség így beszélni. Köszönöm.
Komolyan mondom, nem értem, mit nem lehet érteni azon, amit írtam?
Ki beszélt itt oldalazásról? Én csak folyamatos körbe-körbe rohangászást látok, meg ugrabugrálást, mintha a Quake 3 Arena-t játszaná valaki. Oldalazást nem sokat, de nyilván, kontrollerrel ezt nehéz lenne normálisan megoldani, ehelyett inkább futkosnak, mint pók a falon.
Tudom, hogy a DOOM 1-2-ben sokat kellett oldalazni, nem egyszer még a székről is leestem, miközben igyekeztem kitérni az Impek tűzgolyói elől, és túlságosan oldalra hajoltam. Nekem te ne mutasd be a DOOM-ot, lefogadom, hogy annak idején többet játszottam vele egy 386 DX40-es géppel, mint te az elmúlt pár év alatt összesen a teljes játékkészleteddel.
De most már tényleg OFF. Hagyjuk abba a témát.
Mindenkinek:
Mondtam már, az új videók alapján elment a kedvem tőle, és visszamondtam az előrendelést. Ez nem DOOM, hanem egy olyan játék, ami szerintem inkább a 14-20 éves CoD rajongókat célozza meg, akik multis FPS-eket szoktak tolni, és szeretik az arénás rohangálást és ugrabugrálást. Ettől persze még lehet jó is, egy szóval nem állítottam, hogy nem. Az, hogy nekem nem tetszik, csak személyes vélemény. Ha valahogy ki fogom tudni próbálni megjelenés után, akkor megteszem, és még az is lehet, hogy végül meg fogom venni. De ettől még ez soha nem lesz DOOM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- 2025 - Íme a 25. héten megjelenő játékok listája
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged