- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Próbálok mindenre válaszolni, ha kihagyok valamit, sorry, jelezd.
Minden pálya végén elmenti a haladásodat a játék, ki tudsz lépni, "nyugodtan" (Eternal mellett néha nehéz) tudsz aludni. Amikor teljesítesz egy pályát, akkor ment, akkor ESC-el kilépsz és nyugi van.
Azt azért hozzáteszem, hogy ha kilépsz és másnap elkezdesz játszani, lehet hogy nehezebben veszed fel újra a tempót (érdemes előtte kicsit gatyába rázni magad egy másik mentett játékkal). Hozzáteszem azt is (bár személyiségfüggő), hogy egyben letolni az egész játékot rohadt fárasztó. 8 óra munka és itthoni tevékenységek mellett én 3-4 pálya után kinyomtam a runt, hétvégén több időm volt általában.
Ultra Nightmaren, és úgy általában az első 4 pálya a legnehezebb. Steam fórumon volt már belőle téma, általában a Cultist Base/Doom Hunter Base/Taras Nabad/Icon of Sin a legrizikósabb a játékosok szerint.
Szerintem a Cultist Base a legszemetebb, vannak részek ahol tényleg jól memorizálnod kell, hol éppen melyik démon spawnol hogy túléld, kicsit túltolták azt a részt.
Doom Hunter Base után megvan a Ballista, onnan könnyebb a játék, bár hozzáteszem ott is r*hadt nagyokat lehet sz*pni.A bossokat be kell gyakorolni, nincs mese. Olvastam olyan módszert is (ezt én is kipróbáltam, és jó, bár nem így teljesítettem), hogy ha nem vagy biztos egy pályában, akkor ments előtte és próbáld meg Nightmaren megcsinálni. Az is egy jó módszer gyakorláshoz ha pl. Extra Livesban játszol, a játék elején kapsz 3 hp-t (nem veszel fel többet!!!) és kipróbálod magad, meddig bírod, hol vannak a hibáid.
Az hogy az első pályán elnyakaltál párszor, nem tragédia. Mint írtam, az első pályák a legidegőrlőbbek. És legalább nem buktál annyit.
Amikor Icon if Sinnél buktam egyszer UN-en, azt hittem széttöröm a billentyűzetet. De nagy levegő, és újra. Nem szabad feladni. Egyszer volt olyan is egyébként hogy Urdakon egy bugba futottam bele, ez lett a halálom (gondolhatjátok mennyire voltam akkor is ideges)
Rohadt nagy türelem kell, koncentráció, nem mindenkinek való, ez tény. De ha ráfekszel, kielemzed a hibáid higgadtan és tudsz fejlődni, akkor sikerülhet.
Hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!