Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Segal

veterán

válasz Tense #1441 üzenetére

Tessék szépen megvenni a rip and tear dlc-t is ami az előrendelői extrákat tartalmazza :DDD
    Amúgy le a kalappal előtted, én tutira nem vettem volna meg 3x.
    Bár én is egy állatfaj vagyok ilyen téren mert az első nap, azelsők közt megvettem a deluxe kiadást, aztán a csúsztatás bejelentésekor vissza is mondtam. Nehéz döntés volt, de azt láttam akkor helyesnek.
    Utána a mégnehezebb döntés az volt hogy megjelenéskor első nap ne kattintsak a vásárlás gombra. (Ez mocsok nehéz volt...)
    Meg kivárni amíg értelmes akciót kap a steamen a játék. Kicsit röhejesen hangzik, de drágább lett nekem most ez a dlc mint az alapjáték :DD
    A dlc most ugye 30 euro volt, az alapjáték meg 50%-os leárazásban volt 30 euro, de a steam sale adott még 5 euro kezdvezményt 30 euro felett. Így lényegében 25 volt az alapjáték.
    Szerencsére most az előrendelői extrákat is sikerült akkor pótolni (további 5 euro). Így még mindig "csak" 60 euro a végösszeg, az előrendelős 90 euro helyett, de sajnos így lemaradtam a deluxe verzióhoz járó lángolós Slayer skin-ről, a hipster archvile és a menőzős pain elemental skinről (annak nem tudom mi a neve)
    Slayerből persze vannak jobben, archvile karakterrel meg akkor megyek multizni ha nagyon muszáj, de aa tudatomnak akkor is fáj hogy elmentek a skinek :))
    Persze lesznek majd újabbak, meg úgyis a kampány a sokkal fontosabb a játékban :D

Új hozzászólás Aktív témák