Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
Azt, hogy szemüveget a bírónak:D Nagyon látszik a különbség, a low totál elmosott, a medium kezd alakul, a high meg nyamm:DD Én a High és Ultra között nem látok szinte semmi különbséget. Quake III-hoz általában a multiplayer miatt jöttek ki a patch-ek, nem hiszem, hogy a Doom III-nak baja lenne a single résszel.
-
Dilikutya
félisten
rosszul emlékeztem
szal:
Celeron 533, TNT2 Vanta, 64Mb RAM: 1024x768, 16bit, full
ugyanez, csak 192Mb Rammal, 32bit, szaggatásnak nyoma sincs egyik pályán sem.
és ekkor már elérhető volt a 400Mhz-s proci amin sztem már elég jól mehet a game, bár nem próbáltam ilyenen. de sg-n találtam egy cikket miszerint 2000 januárban már tuti kint volt a celeron533mhz.
ráadásul ez a cikk szerint jobb játékokra mint egy azonos órajelű PII vagy PIII mert azoknál az L2 hiába több de csak a proci órajelének felével megy.
és ekkor már lehetett gondolom olcsóbban tnt2-t venni mivel már megjelent a geforce256. tehát a Q3-hoz sztem igenis volt gép amin lehetett jól játszani. a gef256/cel300 páros még 1028-ban is megállta a helyét 34fps-sel. de a lényeg hogy a tnt vantán nekem jól futott. -
-=V3rthil=-
őstag
-
AND1
őstag
Épp az alpha/béta-ből nem szabad következtetni imho...de szólj ha nem így van!
Nem tudom, remélem az enyém is elég lesz, de ahogy magam ismerem, felrakom...játszom egy órát max aztán uninstall. Rossz előérzetem van az install nagyságával tekintve... 3-5Gb sacc (UT2K4~5GB)
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép OFF
- sziku69: Szólánc.
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest