Hirdetés

Aktív témák

• Dominator

aktív tag

Rájöttem arra, hogy ''pfffff nanemááááá''. Igen, kb erre mind rájöttem a mai napon, miközben szerelemről meg mindenféle érzelmekről gondolkodtam, aztán megvilágosodtam. Valami nem stimmel velem. Az örökös ''ábrándozom valamiről, de közben arra gondolok, hogy úgysem lesz belőle semmi'' az valami annyira kifordított menete a dolgoknak, amitől kezdek megkattanni.
    Érdekes volt az elmúlt pár nap, beszélgetni valakivel, akit eddig is ismertem, de nem ennyire és most megismertem, és rájöttem, hogy... ez olyan hülye, megfogalmazhatatlan, de pozitív dolog. Egy csomót beszélgetni egy lánnyal, akiről percről percre egyre jobban hiszed, hogy mintha csak neked lenne teremtve, olyan jól megértitek egymást, és közben mégis attól félni, hogy hiába minden, mert hiába mondott szépeket, úgysem kellesz neki és bár tényleg kedvel de nem úgy, nem annyira, nem eléggé, másképp, kevésbé, és meg sem lepődsz azon, hogy ilyeneket gondolsz és azt hiszed, szerelmes vagy, de tudod, hogy nem lehetsz, mert az nem ilyen érzés hanem más, de mégis úgy megölelnéd, megcsókolnád, örökké de nem lehet és valami mégsem stimmel mert ezek nem is érzések, csak érzésekre gondolsz és akkor ''pffff na nemááááááá''.

Aktív témák