Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
Rájöttem arra, hogy ''pfffff nanemááááá''. Igen, kb erre mind rájöttem a mai napon, miközben szerelemről meg mindenféle érzelmekről gondolkodtam, aztán megvilágosodtam. Valami nem stimmel velem. Az örökös ''ábrándozom valamiről, de közben arra gondolok, hogy úgysem lesz belőle semmi'' az valami annyira kifordított menete a dolgoknak, amitől kezdek megkattanni.
Érdekes volt az elmúlt pár nap, beszélgetni valakivel, akit eddig is ismertem, de nem ennyire és most megismertem, és rájöttem, hogy... ez olyan hülye, megfogalmazhatatlan, de pozitív dolog. Egy csomót beszélgetni egy lánnyal, akiről percről percre egyre jobban hiszed, hogy mintha csak neked lenne teremtve, olyan jól megértitek egymást, és közben mégis attól félni, hogy hiába minden, mert hiába mondott szépeket, úgysem kellesz neki és bár tényleg kedvel de nem úgy, nem annyira, nem eléggé, másképp, kevésbé, és meg sem lepődsz azon, hogy ilyeneket gondolsz és azt hiszed, szerelmes vagy, de tudod, hogy nem lehetsz, mert az nem ilyen érzés hanem más, de mégis úgy megölelnéd, megcsókolnád, örökké de nem lehet és valami mégsem stimmel mert ezek nem is érzések, csak érzésekre gondolsz és akkor ''pffff na nemááááááá''.
Aktív témák
- Sony ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6 PZ OSS, 256gb
- RTX 5070 + i5-14600K 32Gb ram GAMER PC + 27 144Hz MONITOR AJÁNDÉK
- DJI FLIP FLY MORE COMBO RC2
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest