Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#46139) j.bravo válasza Clemi (#46135) üzenetére


j.bravo
addikt

Ha ilyet tudsz akkor miért ugratsz itt minket az eddigiekkel? :)
Mérföldekkel jobb mint az eddigiek!
Tényleg a lágyítás lehetne kevesebb (bár ez ízlés dolga), de ügyesen pózol a párod (akár saját kútfőből, akár a te instrukcióid alapján), jó a világítás is, kihoz némi textúrát (hasizom pl.) csábos is a póz de nem túl direkt, szóval rendben van.
Apró dolog de ha az írisze nem került volna teljesen a szeme sarkába, lehet hogy még jobb lenne, illetve kár hogy a jobb szeméből csak a szempilla látszik (jobb volna ha vagy az egész szem, vagy semmi); de ezek részemről már kötözködés- illetve találgatásszámba mennek - hozzáértőbbek megmondják, fontos-e ez. Emellett, talán az élfényből lehetett volna picit több, de vaku mellett a halogénlámpák nem tudom mennyit érnek (persze a vaku teljesítményét nyilván vissza lehet venni).

Fejo: azt hiszem hozzászóltam már a skóciai képekhez, de még mindig tetszenek, bármelyik utómunkával (bár a "new style" lehet hogy közelebb áll eastsider stílusához mint a tiédhez :) ) Mindenesetre komoly fegyvertény hogy felismerhető képi stílusod van, remélem egyszer nekem is lesz.

cOxeR: powerzoom (esetleg minimális svenk is)? Jó lett ám. Gondolom nem sétakerékpároztak, szóval sanszos hogy ez valahol az élességi maximum közelében van ezzel a technikával, vagy tévedek?

[ Szerkesztve ]

Whatever.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.