Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
cocka
veterán
Én saját PIN kódot állítottam be. Eleve úgy kezdődik, hogy a "személyazonosító igazolvány kódkártya" című kártyán szereplő aktiváló PIN kód csak egyszer használható és nyilván meg kell változtatni.
Nálam a regisztrációs kód eleve okafogyott volt, mert már rég megcsináltattam az ügyfélkaput, mielőtt az elektronikus személyit megkaptam volna.
A PUK kód meg egyelőre minek, ha tudom a PIN kódot?Az elektronikus aláírás kódkártyát nem is tudom használtam-e, elvileg a másik PIN kódot is beállítottam. De hogy a visszavonási jelszó mire is jó, főleg így a tanúsítvány lejárta után, már nem tudom.
-
rednifegnar
senior tag
hataridot nem fognak tolni, az biztos, gyengesegnek nem lesz jele egy pillantra sem.
raadasul most az osszes gittegylet megprobalja megmutatni hogy, ok ugyan megmondtak, hogy jobban kene okitani a nepet meg hallatjak a hangjukat, igy mar csak azert sem fognak nekik engedni.
amugy aki fel ev alatt nem csinalta meg az tok mindegy meddig toljak a hataridot akkor se fogja.
ahogy minden evben helyszini riportot csinalnak az szja leadasrol a nyugati nagypostan, ahol ejfelkor ott toporgank, hiaba volt ra tobb honapjuk, hiaba toltak ki a hataridoket honapokkal, ugy itt is ugyanez varhato.
egy erdekeset olvastam, azt mondtak hogy aki nem plusszozik vagy dápozik azt nem eri hatrany (nem a fraszt nem) mert minden ugyet el tud intezni offline is.
de ma valamit kinyogott a posta, hogy naluk van amit nem lehet intezni ugyfelkapu nelkul (szemelyesen sem), asszem az ÉnPostám szolgáltatás.
Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Futás, futópályák
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- World of Tanks - MMO
- VGA kibeszélő offtopik
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robotporszívók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Go Wireless Multi-Device egér (GY51C21211)
- Asus TUF Dash F15 FX516PM ,15.6" ,i7-11370H , GeForce RTX 3060,16GB ,512GB, 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5350 , Intel Ultra 5 135U, 32GB RAM ,256GB SSD, gyári garancia 2028.01.17-ig
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 32GB RAM 1000GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest