Hirdetés
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
2 éve vagyok digis.
StartNET-em van. Nem tudjátok, azt mennyire fogják emelni és mikor? KösziSzerk:
2014.07.04-től kezdődően új csomagneveken, megnövelt sávszélen, de változatlan havidíjon futnak tovább az eddig ismert LAN-os internetcsomagjaink.
A StartNet csomag neve DIGINet 50-re, míg a sebesség 20/10 helyett 50/30 -ra módosult
A BaseNet csomag neve DIGINet 100-ra, míg a sebesség 40/20 helyett 100/50 -re módosult.
A TopNet csomag neve DIGINet 200-ra, míg a sebesség 80/25 helyett 200/50 -re fog módosulni várhatóan az év végéig. Sajnos ennek a módosításnak már technikai akadályai is vannak, a hálózatunk fejlesztése illetve az eszközök cseréje folyamatosan zajlik.[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
Mindenki nyugodjon meg, a Digi a lehetőségeihez mérten előbb utóbb mindenkihez elviszi a 1000-es netet. Akinek szerződése van, feljebb emeltetheti, lejjebb pedig kötbér fizetése ellenében vitetheti a csomagot.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz wwenigma #17547 üzenetére
Hűség nélkülieknek szól:
Tudtommal egy hónapban 1x lehet váltani. Tehát pl: június 11-én mész, és kérsz magasabb csomagot teljesítik, de ha június 20-án kéred a visszaállítást, akkor már nem tudják azt teljesíteni, csak júli elsejére.
Tehát úgy lehet sakkozni, hogy bemész most, és kéred júli (pl) 25-ére a digi 1000-et. Bekötik, és augusztus 5-én bemész, és visszaállíttatod az alacsonyabbra. Így ídőarányosan a digi 1000-re 11 napot fog kiszámlázni. (július hó 31 napos) -
Tav-Csoves
őstag
válasz kabelmania27 #17568 üzenetére
Íme egy friss hévízi speedtest pint most, pont Nektek.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Tav-Csoves
őstag
válasz psychocska #17654 üzenetére
Base, avagy 20/10es net 50/30ra fog módosulni. Én is basenet-es vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
válasz MasterMark #17659 üzenetére
Pardon. Az 100/50es lesz.
2014.07.04-től kezdődően új csomagneveken, megnövelt sávszélen, de változatlan havidíjon futnak tovább az eddig ismert LAN-os internetcsomagjaink.
A StartNet csomag neve DIGINet 50-re, míg a sebesség 20/10 helyett 50/30 -ra módosult
A BaseNet csomag neve DIGINet 100-ra, míg a sebesség 40/20 helyett 100/50 -re módosult.
A TopNet csomag neve DIGINet 200-ra, míg a sebesség 80/25 helyett 200/50 -re fog módosulni várhatóan az év végéig. Sajnos ennek a módosításnak már technikai akadályai is vannak, a hálózatunk fejlesztése illetve az eszközök cseréje folyamatosan zajlik.[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Tournament #17796 üzenetére
Az ördög a kisbetűk közt bújkál...
-
Tav-Csoves
őstag
Nekem egy ilyen gépem van. [link]
Közvetlen LANba menne a gigabit?
Processzor ki lett cserélve egy Intel Core i7 740 QM processzorra.
Köszönöm a válaszokat! -
Tav-Csoves
őstag
Hű ha! Na hát szóval először is köszönöm a válaszokat, és elnézést, hogy bonyodalmat okoztam a hsz-emel. Na de: arra voltam kíváncsi, hogy a LAN kártyán nem múlna e a Gbit-es net. Viszont meg is kaptam azt a választ is, hogy a gép további specifikációi alapján a HDD lassú lenne eme gyönyörű sebesség eléréséhez.
Szerény személyem pesterzsébet központjában lakik. A StartNet-et használom, - Digifon500 mellett - ami már DIGINet 50-re lett átkeresztelve. (Digifon500-at már nem értékesítenek) Majd egy asus rt-n16 routerrel fogom használni (tomato build 121), és szeptembertől csomagot váltok, a DIGINet 100ra. Számomra fontos a feltöltési sebesség, és így maradni is fogok a 100-ason. Nem látom értelmét a DIGINet 200-ra menni, ha a feltöltési sebesség ott is 50 Mbit/s.
Természetesen kíváncsi leszek, hogy a DIGINet 1000-nek mennyi lesz a feltöltési sebessége
Köszönöm a válaszokat még egyszer, és esetleges - a fent megnevezett konfigurációval kapcsolatos hozzászólásokat, javaslatokat is előre köszönöm!
ui: Pesterzsébeten már történt emelés? (1203)
[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
Régi startnet. Pesterzsébet 1203
-
Tav-Csoves
őstag
válasz NyuszyCaster #19784 üzenetére
Hát akkor búcsút mondok örökre a Digitől! Az biztos!
-
Tav-Csoves
őstag
Tudja valaki, hogy mikor, vagy egyáltalán lesz e valamikor Hévízen nagysebességű DIGI net?
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok! Lehet, hogy félig off!
A nyáron láttam egy reklámot, amiben az volt, hogy mobil appon keresztűl, interneten lehet telefonálni, az otthoni upc-s vezetékes telefonon keresztűl. - persze mobilneten át
Ilyen nálunk a diginél mikor lesz?
És bocsánat ha nagyon off![ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
Ha már a tárhelyszolgáltatókról van szó.
A mega.co.nz hogy muzsikál? Hozza az 1000-eknél az 1000 le, és 100 fel sebességet?[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Nem oly rég vezette be a konkurens cég a free wifi szolgáltatást, mely a szolgáltató routereken beállított virtuális wlan, (vlan) segítségével osztja ketté a felhasználó kódolt, és a free kódolatlan wifire a router antennarendszerét. stb, stb, etc......A kérdés, hogy lesz ilyen nálunk Diginél?
Ha lesz, akkor gondolom csak azoknál akik szolgáltatótól kapott routermodem kombóval vannak?
Ha lesz, akkor mikor?Köszönöm a választ!
ui: az internet telefonos megoldást már eléggé várom. és az mikor lesz bevezetve?
-
Tav-Csoves
őstag
Van olyan eszköz, amit ha összekötök a telefonvonallal, és a routerral, akkor neten bárhonnan intézhetek voip/p2p hívásokat külső hozzáféréssel? Ez amolyan voip server?
szerk.: Célom, hogy ki tudjam használni bárhonnan a digifon 500as csomagom, mobilneten keresztűl.[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
válasz szili.tamas1 #27764 üzenetére
ActiveX szagot érzek!
-
Tav-Csoves
őstag
A privát üzenet a legjobb módja a veszekedések rendezésének
-
Tav-Csoves
őstag
Privát üzenet az Ön és a mi egérgörgőnk kényelmét szolgálja! Használja ön is a privát üzenet szolgáltatást csak most, csak Önnek ha vitatkozni akar.
-
Tav-Csoves
őstag
2016-os évben fogják aktiválni a Digi mobilhálózatát, ami egyszerre, az egész országot fogja lefedni.
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok. Lemomdtam a Digi 50 netem még régebben. Mennyi idő alatt kötnék be újra, ha holnap mennék be? Mennyi az, amennyire kötelezve vannak?
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok! Off leszek, bocsi! Ki mit tud digi mobilinternetről? (Arrol, amit még nem indítotrak el még)
Akár privátban, akár itt
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest