Hirdetés
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
A digikábel topikban a topikgazda már leállította volna ezt az egész "szerelési költség" cunamit.
Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz bostone #103654 üzenetére
Régen én is FTTB-n voltam, 100-as majd 500-as csomagot kértem, utóbbihoz gigabites routert vettem.
FTTB-nél az UTP kábel jön be, a koax és a telefon, FTTH-nál csak az optika.
Az FTTH-ra átálltak, az optikát a lakásban odáig húzzák, ameddig kéred, kapsz egy ONT-t.
Ez egy kimenetet biztosít internetre, plusz tv, telefon.
Ha több eszközt szeretnél kábelen, akkor kell egy gigabites router (vagy switch).
Több tévéhez splitter kell, de ez eddig is így volt.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz Mauzes #103706 üzenetére
Amúgy tök kíváncsi lennék arra, hogy ez miért nem problémás eu-s versenyjogi szempontból, hiszen ugyanazt a terméket/szolgáltatást különböző árakon adják különböző vevőknek.
A MOL vagy a Shell ugyanannyiért adta/adja ugyanazt a benzint (nem árstoppos), az ország különböző pontjain?
Nem!Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz Lackooo84 #104370 üzenetére
A cím megtévesztő, mert csak a neve Digi, tulajdonosa a 4ig.
GVH-bírság: A Digi saját routere nem tudta a gigabites netet, de erről nem szóltakA cikk végére tették és nem a címbe.
A vállalat végül azért kapott csak 190 millió forintnyi bírságot, mert a – tisztességtelen reklámgyakorlat óta tulajdonost váltó – cég új vezetése elismerte a jogsértést, lemondott a jogorvoslat lehetőségéről, és vállalati megfelelési programjának fejlesztését vállalta a további hasonló, jogellenes gyakorlatok elkerüléséhez.
A Viasat Explorenál néha kimarad a hang, másik tévén a Viasat Nature ment, ott kockásodott rendszeresen.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
-
mpo
veterán
-
mpo
veterán
-
mpo
veterán
válasz -=MrLF=- #105907 üzenetére
Vidanet-hez is mehetnék, 500 Mbit/s internettel 20200 Ft lenne, ami a Diginél most 5999 Ft csak éppen FTTH 1000, (nem számoltam bele az HBO-t, Filmnow-t.)
Digitális kábeltévé árak 2023. január 1-től:
Termék neve Listaár Kedvezményes ár
Digitális Extra 9 200 Ft 8 500 FtVnet árak 2023. január 1-től:
Vnet 500 11 500 Ft 10 400 FtTelefon árak 2023. január 1-től:
Telefon I. 2 000 Ft 1 300 FtExtrák a TV mellé: vehetnék csomagokat, hogy legyen HD és még pár csatorna.
[link][ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
Aki tavaly korábban kötött hűséget és eddig e-számlát kapott, az azért nem látja, mert nincs mit beállítani.
-
mpo
veterán
Akkor ezek szerint azok egész jól jártak akik folyamatosan hűségeztek, még 2022 előtt is.
Mivel csak a vidanethez mehetnék vissza kétszer annyiért, ezért a diginél maradok, akkor meg már hűséget kötök mindig, mert eddig mindig volt valamilyen kedvezmény .Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz sfdrakex #106284 üzenetére
Minden eszköz kábelen van, (PC a másik szobában, ezen van a tartalom, Minix, egy régebbi tv, laptop is), csak a MU8002 van 5 GHz-en, az ASUS RT-AC65P 2 méterre van tőle, eddig még okozott látható hibát.
Amikor 2018-ban mértem, az azért volt, mert kábelen a YT megakadt, amikor 4K-val próbáltam.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz Dragon3000 #106300 üzenetére
Arra inkább Gigabites médialejátszó és valahol egy PC kell, mindkettő kábelen.
-
mpo
veterán
Aki nem tud váltani vagy nem akar, annak a hűségidő eddig is logikus döntés volt.
Mindig volt kedvezmény, vagy az elején vagy pár hónapig.
Ehhez ajánlatos olvasni a feltételeket.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
Inflációkövető díjkorrekció, vagyis emelés jön a telefon- és internetszolgáltatások díjainál
[link]Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz Usgyi #106491 üzenetére
- Ha 120 perc lebeszélhetőd van a mobilon és elfogy, akkor a Digi percdíjával olcsóbb a hívás, feltöltősnél meg biztos, hogy olcsóbb.
- Digi ismerősöket ingyen hívhatod és ők is téged.
- A 1272-t hívtam mobilon (hiba volt itthon, meg faluról a műholdas miatt) és ezt nem vonta le a lebeszélhetőből, hanem 40 Ft/perc díjjal számlázta (400 Ft), azóta a városi számot hívom.
- Volt, amikor csak a 3 szolgáltatásra volt kedvezmény és hűség, akkor is érdemes volt a telefont kérni.Ha érted, akkor már elavult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest