- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
1: A végén robban, de a repülése alatt is sebez valamennyit, elég nagy a hitboxa. Valaki mondta valamelyik videóban talán, hogy úgy érdemes célozni vele, hogy a boss mögött robbanjon, mert addig is sebez míg átmegy rajta. Ebből kiindulva érdemes legalább egy kicsit távolabb állni tőle, mert már akkor elkezdi sebezni mielőtt teljesen elérné a bosst.
2: jó, de annak, hogy "adod neki ami kifér a csövön." nem feltétele az, hogy rajta állj

szerk.: amúgy én is szeretem ha a karim tud facetankolni

Más:
Akit gyakran one shotol egy boss ránézésre láthatatlanul, az nézze meg ezt a grafikai beállítást, mert bugos, és elrejt bizonyos effekteket, amiket amúgy ki tudnál kerülni, ha látnád.:
TURN OFF This Setting...It's TURNING YOU INTO A NOOB git gud In Diablo 4 -
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
Azzal mindenki szenved (kivéve a goldfarminGuide srácot, mert ő eternal realm-en játszik
). Legjobb esetben is csak napi 1-2 óra játékkal jól meg kell gondoljam, hogy mit csinálok, a gold farming nem szokott magasan végezni a listán 
de épp most jött:
Diablo 4 - Best Way To Save Your Gold: Tips & Tricks - wudi -
-FreaK-
veterán
Én is pont erre gondoltam, hogy teljesen esélytelen ennyi mindent fejben tartani, követni, hogy ki mire jutott stb.. inkább csak játszom azt kész, majd ha már csak ezeken múlik és még van kedvem erőlködni vele, akkor belemászom megint a theorycraft-ba.
Nekem is sikerült tegnap a chest-ről "leszedni" (utolsó temper) +15% armort és dodge-ot a helyére rakni, ezért rakhattam fel disobidience-t az amura

-
-FreaK-
veterán
Épp elkezdtem nézni egy videót (még csak az elején járok), itt épp azt mondja a srác, hogy ez a stagger dolog csak addig működik a +sebzésekkel, amíg gyorsan, 1-2perc alatt le tudod gyakni a bosst.
Amikor már elnyúlik a harc 3-4-5 percre, akkor a stagger fázisok is annyira elnyúlnak, hogy a 4. ilyen fázis már csak 10x annyi idő múlva jön mint az első, és a realisztikusan nem is fogsz 4nél többet látni.
Ezért ki is szedte ezeket a sebzéseket, mert minél magasabb pit szintre hajt.#19102 Jim-X : milyen farkasokból esett? random world mob? mázlista
Nekem nem akar esni (4-5 Zir kill volt csak) , de még csak lvl80 vagyok. -
-FreaK-
veterán
Megkérdeztem a srácot, a live stream alatt, (2:30:00 körül lesz a válasza), a frigid breeze glyph miatt kell, legalább egy itemen legyen +cold dmg, hogy ki legyen maxolva. Még nem teljesen értem, hogy ez mit jelent, de majd megnézem

Elvileg elmondja ezt is a guide-ban, még nem is néztem ezt meg:
Frozen Orb Conjurations Best Sorcerer Build Guide Season 4 for High Level Pit Farming & Uber Bosses!
Ez a srác amúgy sokkal jobban, mélyebben ért a sorc-hoz, mint mondjuk aki a Maxrollos guide-ot csinálta, de ez csak szubjektív benyomás. -
-FreaK-
veterán
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Írtam melyikre: Frozen Orbit aspect
A szövegezés semmi ilyesmit nem mond, hogy a full kiszámolt sebzés. A srác mondja, hogy a skill sebzést, tehát az alapot növeli meg és utána jön rá minden dmg módosító, így ezért jelent sokat, ha 2H fegyveren a nagyobb százalék van. Be is mutatja utána, hogy jóval nagyobbakat sebeznek az orb robbanások, tehát elhiszem neki.
-
-FreaK-
veterán
Ezt én se értettem, én is mást raktam rá, ami jóval nagyobb % (to distant enemys vagy hasonló), mert az is additív dmg.
De lehet, hogy az máshogy számolódik, pl. ahogy a frozen orbit aspect dmg is skill dmg-hez adódik hozzá, még a képlet elején, és minden szorzó csak ez után jön.Nem tudom, csak találgatok, megkérdezem majd tőle.
-
-FreaK-
veterán
Nem szabad teljes egészében a Maxroll-os buildre alapozni, mert sok minden nincs benne, amit mások kiteszteltek már, pl. 2H staff lényegesen jobb dmg (bossokra meg főleg).
Nézd meg a videót amit fent linkeltem, 17:50 körül mutatja meg a 2h vs. 2x 1h különbséget (előtte elmondja hogy miért van).Mana probléma kezelését is nagyon jól kifejti.
-
-FreaK-
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Az remek, pont tegnap este álltam át rá.
Mentem egy gyors helltide-t meg egy NM-et, egész jól ment a boss is még (+13-14lvl-el volt magasabb, én vagyok 75-76).Ezt nézd meg hozzá mindenképpen szerintem, mutat pár érdekes dolgot, pl. hogy miért jobb 2h staffot használni, meg hogy kell megoldani a mana-t, stb.
Frozen Orb Sorcerer FAQ: Top 5 Questions Answerer - Mana Problem, Two-Hand vs Wand, Tal'Rasha, etc. -
-FreaK-
veterán
Ezt érdemes megnézni, már a legelsőt nem tudtam.. 2 elixír + incense lehet aktív egyszerre.
Diablo 4 Leveling Hints You Might Not Know- RaxxEzt még nem láttam, de lehet érdekes:
NEW METHOD! Get any UBER UNIQUE you want - 100% GUARANTEED Season 4 Diablo 4 -
-FreaK-
veterán
T4 Capstone done, lvl51-52es szinten meteor+hydra+flame wall sorc-al. Easy peasy, két potit használtam csak.
-
-FreaK-
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
válasz
-FreaK-
üzenetére
Itt egy elég jónak kinéző FO leveling guild:
The NEW BEST Sorcerer Levelling Build | Frozen Orb Is BUSTED (Lvl 1-50) | Diablo 4 Season 4 -
-FreaK-
veterán
Használd ezt: Nicktew
Videó: [link]
Korábbi hsz.-emben ott a mobalytics app, az jó dolog, játék közben tudod nézni a buildet egy overlay-en.Bár ha bevált a Frozen orb ilyen korán, akkor tényleg nem is kell. Nicktew 70-es szinten váltott rá.
Nekem ez a meteor+hydra+firewall nagyon bevált eddig (esett unique fejes a meteorhoz), már 51es szinten úgy érzem, hogy simán menne a T4 capstone, csak tegnap már nem volt időm rápróbálni, majd ma. Bár értelme nem sok van 55 előtt, de kíváncsi vagyok
-
-FreaK-
veterán
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Akkor azt ki se próbálom, köszi.
Válts flame wall+hydra-ra, nagyon erős. Itemekre tudsz rakni +hydra sebzést, sokat jelent.
-
-FreaK-
veterán
válasz
gulupeti
üzenetére
Csak az aspect marad meg, bekerül a codex-be, és mindig a legjobb értékkel rendelkező, tehát a codex-ben mindig frissül a legjobb értékekre. Elvileg látni is valahol, hogy ha egy adott aspect-ből van már jobb a codex-ben, mint ami rajtad van.
Most már nincs külön item az aspecteknek, szerencsére.
-
-FreaK-
veterán
A Mobalytics oldalon lévő adatbázist használja (gyakorlatilag a weblapot jeleníti meg overlayben), pl. amit linkeltem NickTew buildje.
Sok Youtube-os csinál itt buildet, pl. Kripparian, RageGamingVideos, p4wnyhof stb..Helltide mapot nem próbáltam, mert bezártam az elején, aztán elfelejtettem melyik hotkey-el jön elő
de élő, szerintem olyan pontos mint bármelyik weboldal. -
-FreaK-
veterán
Végül sorc-ot kezdtem, filóztam két leveling build-en: Incinerate vagy Flamewall.
Végül utóbbi mellett döntöttem, NickTew videója alapján.Viszont Kb. 31-es szint körül Iron Wolf ládákból kiesett két unique, egy Starfall és egy Tal rasha. Kicsivel később még egy meteoros aspectes staff is, úgyhogy áttértem egy ilyen meteor+hydra+flame wall build-re, hát nagyon erős.. már nem volt időm, de simán nekiálltam volna a T3 capstone-nak is lvl34-en.
Pro tipp: csináljatok whisper-t is, mert hamar fog kelleni sok pénz az aspectek felrakásához.
A legjobb hidden újítás a patchben eddig: már a falvakban is lehet sprintelni a lóval!

Ajánlom mindenkinek a Mobalytics appot Windowsra, mert ez egy overlay, játékon belül tudod megnyitni és nézni, hogy hova kell rakni a skill pontokat, milyen sorrendben, milyen aspectek kellenek, stb. A komplett build planner elérhető így, vagy akár még helltide térkép is, hogy lásd hol vannak a ládák, vagy bármi.
A fenti videóban megmutatja, hogy néz ki.#18770 5150head Igen, én is pont ezt csináltam végül
igaz, hogy sokkal kevesebb sárga item esik, de még így is sok. Nekem fele ennyi is megfelelne
-
-FreaK-
veterán
Nekem pár perc alatt lejött (7 óra után rögtön) és már mentem is be, semmi gond vagy akadas nem volt.
A szintezes valami brutal gyors, percenként léptem a szintet.
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
Ahogy írtam, szinte mindent tudni már a szezonról (itt is beszéltünk róla). Nem lesz szezon mechanika, egy frakció lesz, ahol lehet reput gyűjteni és lesznek rewardok.
Ezen kívül, a múltkori "lesz-e kihívás végre" kérdésre tegnap jött meg a válasz: lesz, nagyot buffoltak a Pit nehézségén.
Pl: A PTR-en a 150es Pit boss hp 300-500M volt, most 50-100Mrd körül lesz.Diablo 4 - Huge Endgame News from the Dev Interview! -Wudi
DIABLO 4 HAS A REAL ENDGAME NOW! Pit Level 150 = AOZ 25 difficulty Season 4 -
-FreaK-
veterán
válasz
WayneGace
üzenetére
200as Pit még elég sok karinak ment könnyedén a PTR-en, de egyrészt fixalták a broken buildeket, másrészt tovább fog skálázódni a mob lvl 199nél. Viszont könnyítés is volt, a max armor DR-t (85%) már ~9600 körül eléred. Szóval nehéz egyelőre megmondani, de vélhetően lesz kihívás sokáig.
-
-FreaK-
veterán
válasz
mephi666
üzenetére
Majd most.

És nem nerfelték.Viszont nekem nem igazán tetszik a playstyle, jobban szeretem a gyors karaktereket mint sorc és rogue, úgyhogy még nem tudom, hogy mit indítsak. Frozen Orb sorc nerfelve lett (de ki tudja mennyire), rugó meg nem túl erős a többihez képest, ráférne némi erősítés.
-
-FreaK-
veterán
SEASON 4 Campfire Summary - Diablo 4
Vannak jó dolgok benne.
Minion necro lesz a season OP build most (mint korábban a BL sorc, charge barb.) -
-FreaK-
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
F*ck.. Nerfelték az elemental surge-t
ilyen rugót akartam indítaniAkkor azt hiszem marad a sorc
-
-FreaK-
veterán
Szerintem nem, bár ebbe nem látunk bele.
Ugye a páros és páratlan szezonokat egy-egy külön csapat csinálja. Így szerintem ezek a PTR-en látott változtatások is mind a páros csapathoz köthetőek.A leakekből én azt vettem ki, hogy lesz egy frakció, akinél lehet reput gyűjteni és cserébe kapsz dolgokat. Pl. egy olyat cuccot, ami megnöveli a helltide mob szintet 10-el.
-
-FreaK-
veterán
Mivel S1-ben a robbantós rugó gameplay nagyon tetszett, ezért most S4-ben újra gyorsan haladó rugót fogok csinálni, itt egy igen OP build, 1.5-2 perc alatt tudja futni a tier200-as PIT-et PTR-en.
NEW S-TIER Build DESTROYS T200 Pit & Tormented Bosses - Surge Rogue Full Build Guide - Diablo 4 PTR
Remélem nem nerfelik agyon
#18541 _drk
Most úgy tűnik tényleg hallgatnak a visszajelzésekre, persze a bughalmaz még nincs kizárva, de ez a páros csapat láthatóan sokkal jobb munkát végez, mint a páratlan szezonokat fejlesztő. -
-FreaK-
veterán
válasz
-FreaK-
üzenetére
A videó (egész jó összefoglaló): The State of Diablo 4 Season 4 PTR
31:16-tól van a zoomos rész -
-FreaK-
veterán
"Az is egy nagyon barom lesz, aki a DLC-ért teljes árat fog fizetni és nem mondjuk 75%-os akcióban veszi meg... "
Egyrészt azért ilyet ne írjál már, ezt a stílust tartogasd inkább a haveroknak..

Másrészt meg miért ne venné meg valaki aki játszani szeretne vele? Ki tudja mikor lesz akciózva? hónapok múlva? Ha amúgy S4-el rendbe rakják a játékot és még a kieg is tartalmas lesz, akkor miért ne.
Harmadrészt meg az árát sem tudjuk még.Szóval ne butáskodjunk már.
-
-FreaK-
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Valamint lesz minden über boss-nak egy még überebb verziója (Tormented-nek fogják talán hívni) amit lehet idézni, itt majd nagyobb eséllyel kapsz über unique-ot.
Illetve lesz az új endgame rendszer a Pit, ami a D3 greater rift-jéhez lesz hasonlatos.
Lesz egy rakat új unique item is, illetve legalább egy új über unique (de lehet hogy több), amit meg is mutattak.
Rob összefoglaló videója, ez is elég jól bemutatja a várható újdonságokat.
-
-FreaK-
veterán
"Lesz tempering ami ilyen speckó upgrade."
"Akkor eshet masterwork, ami egyfajta jobb ancestral."
Nem egészen.
A tempering-el két extra affixet rakhatsz a meglévő 2/3 mellé, és ezeket cserélheted is, de csak 5 lehetőséged van. Ehhez fognak esni ilyen Manual-ok, ezekkel tudsz rárakni affixet.A Masterwork az item upgrade-et váltja, 12 szinttel, szintenként 5% növeli az affixeket, de minden 4. szint crit növelés 20 vagy 25%-al, két random affixen. Ezekhez külön mati kell, ami majd az endgame-ben fog esni.
Eshet ezen kívül a Last Epoch exalted item mintájára olyan tárgy, amin egy (vagy akár kettő?) stat extra magas lesz, ezek az itemek külön színnel lesznek jelölve.
Javaslom Wudi videóját megnézni, amit linkeltem.
#18422 PunkZoli
Codex: igen, ha esik egy jobb roll, akkor az fog tárolódni a codecben és azt tudod majd felrakni a tárgyakra. Magasabb szinten lesznek még jobb rollok is mint eddig.
Ez Raxx ötlete volt egyébként még tavaly. -
-FreaK-
veterán
válasz
PunkZoli
üzenetére
Ez volt a rövid verzió

Itt van Wudi videója, sokkal jobban bemutatja az új rendszereket, példákkal, képekkel és több infóval. Pl. Season 4 május 14.-én jön.
PTR: április 2-9Az S4 témát és mechanikát még be se mutatták, azt majd később. Egyelőre ez így nekem nagyon tetszik, biztos vissza térek a játékhoz.
-
-FreaK-
veterán
Van itt még valaki?
S4 infók, egész jónak tűnik ez alapján. Igaz, késik is.
[link] -
-FreaK-
veterán
THE FASTEST BUILD FOR THE GAUNTLET? Arc Lash Sorc Build Setup! Season 3 Diablo 4
Még csak 73ig jutottam a barbarral, de ezt kipróbálnám. Bár elég unique igényes
-
-FreaK-
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Igen, a resisteket lenne érdemes kimaxolni, de nekem is nagyon gyengék még. Tegnap azért sikerült 57es szinten megcsinálni a T4 capstone-t.
-
-FreaK-
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Persze, mert ez a charge build, ami az elején elég clunky emiatt. Felesleges szenvedni vele, menj át te is Wudijo double swing/charge buildjére (én tegnap mentem át) sokkal jobb leveling alatt..
[link] -
-FreaK-
veterán
CRAZY NEW CHARGE TECH! 1 SHOT ANY BOSS - Barb Build Guide Season 3 Diablo 4
Ezt úgy minden barbárnak ajánlom végignézésre, mutat benne pár érdekes dolgot, amit jó tudni. Pl. hogy hol sebez a charge, bossnál. -
-FreaK-
veterán
Ezt nézted már?
https://maxroll.gg/d4/build-guides/hammer-of-the-ancients-barbarian-guide
Resource & Cooldown Management rész -
-FreaK-
veterán
Bugok azért akadnak..
1: nem működik a leave dungeon gomb (már 2x előfordult)
2: T3 capstone: egy anima hiányzik, hogy tele legyen a csík, de nincs több.. 3x végig jártam az egész dungeont -
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
Szerintem kijelenthetjük így a második napon már, hogy a Charge barb az új BL sorc.

Diablo 4 - Charge, Or You Are Not Playing Barb! -
-FreaK-
veterán
[link]
Nem tudom, ez egyszerűen gagyi így. Mintha totál arpg amatőrök csinálnák a játékot. Kismillió ötletet lehetne osszeszedni, hogy mit lehetne egy ilyen játékba belerakni, de ők csak ennyire képesek. Gagyi, nem tudok rá mást mondani. -
-FreaK-
veterán
válasz
boogie84
üzenetére
charge barbal tolja:
LEVEL 100 in 16 Hours! SEASON 3 CHARGE BARB - Build Overview Diablo 4 -
-FreaK-
veterán
Én tegnap este kb. 22-24 óra között játszottam, a játék indítása, meg a menü volt nagyon laggos, az picit sokáig tartott, de utána már bent a játékban minden jó volt.
Ez a dual swing charge barbi is tetszik egyelőre, de...Nem tudom ki hogy van vele, de engem annyira nem mozgat meg ez az új szezon tartalom, egyszerűen érdektelen számomra, nyomom, mert mért ne, de unom magam közben. Nem érzem, hogy sokáig ki fogok tartani ebben a szezonban.
Előzőben már kb egy hónapja nem léptem be, most nemrég elkezdtem a POE-t megint, hogy abban mennyivel több tartalom van.. kb minden napra jut valami új felfedezni való rendszer, mechanika, akármi. Jó, az meg már a ló túloldala, az igaz, napi fél-1 óra játékkal nem sokra lehet menni benne.
-
-FreaK-
veterán
Sorc után én most szerintem Barb-ot fogok indítani, ezzel a wudijo build-el:
Diablo 4 - Fastest S3 Build: Double Swing Barb Guide -
-FreaK-
veterán
válasz
attiati
üzenetére
Az alap damage az item lvl-hez van kötve, tehát ha esik egy magasabb ilvl, az biztosan többet is fog sebézni (base dmg). Ezen felül meg ott vannak a statok, ott meg kell nézni hogy a te buildednek mi a stat prioritása és arra gyúrni.
Ott van még az enchant is az occultist-nál, azzal egy statot tudsz módosítani arra ami kell.Kérj meg valakit hogy vigyen el egy pár duriel vagy akár csak varshan körre és akkor ott fog esni 925ös item.
-
-FreaK-
veterán
Season 2 BEST Abattoir Ball Lightning Sorcerer Build Guide | Diablo 4
Csak hogy meglegyen (szerintem ezt fogom kipróbálni). -
-FreaK-
veterán
Buff snapshot, na ezt kipróbálom. [link]
-
-FreaK-
veterán
Sorcocnak akik küszködnek a defensel, try this (már ha esett):
TEMERITY + UNDYING? - Diablo 4 | Abattoir BL Sorcerer Tier 10 Solo -
-FreaK-
veterán
Dettó, kettőt próbáltam, ment mint kés a vajban, aztán egyszer csak a semmiből one hit/halál, de úgy hogy nem láttam semmit ami eltalált volna. Elsőnél még csak mobok sem voltak mellettem. Mellette meg úgy laggoltam, hogy folyamatosan elakadtam az evade-el meg a teleporttal, de még abba sem haltam bele..
-
-FreaK-
veterán
INFINITE AoZ PROGRESSION - Players clearing HIGHEST Tiers with Ease
Uh, mekkora bug a petes kasztoknál..
de ez gyorsan hotfixelve lesz az tuti -
-FreaK-
veterán
válasz
Khaosz55
üzenetére
Kb. mindegyik "maradhat", lehetetlen megmondani, hogy melyik a jobb. Próbálj ki egy buildet, aztán ha kevésnek érzed valamiben, próbálj ki egy másikat, ami több védelmet vagy manát vagy dps-t ad.
Ennek amit linkeltél az a baja, hogy nincs fireball az enchant slotban, így a Tal rasha fire sebzés buffját nem kapod, esetleg a flameshield tudja triggerelni, de az elég limitált.
-
-FreaK-
veterán
Mennyire kemény az AoZ? Ma nem fogok tudni játszani szerintem.
-
-FreaK-
veterán
Fura hogy nem beszél senki a patch notes-ról, meg a tegnapi campfire chatről.
Patch 1.2.3Campfire Chat összefoglaló Rob-tól
Ket fontos dolgot kiemelnék:
1: ezt azt hiszem már írtam, de meg kell csinálni a season journey-t végig, hogy elérhető legyen az Abbatoir of Zir. Akinek még esetleg nincs meg, feküdjön rá.
Players must have completed all Chapters of the Season Journey first, before flaying adversaries in the Abattoir of Zir2: erősen növelik a kapott glyph xp mennyiséget, hurrá, végre, örülök hogy ők is rájöttek.
Earned Glyph experience from most Nightmare Tiers was increased.
Tiers 1-17: No Change.
By Tiers 30: From 66 to 79.
By Tier 50: From 106 to 139.
By Tier 75: From 156 to 239.
By Tier 100: From 206 to 339. -
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
A speedrunos BL sorcal sikerült abszolválni két T98as NM-et egymás után, halál nélkül, nem rossz ez még ide se. Elég papír, de a folyamatosan evade és unstoppable-nek hála szinte mindent ki tudok kerülni.
-
-FreaK-
veterán
válasz
-FreaK-
üzenetére
nvmd, megtaláltam:
"Use the Glyphstone to allocate XP earned to your desired Glyph. The XP you earn depends on the Tier of the Nightmare Dungeon. The higher the Tier, the more XP points you can allocate to your Glyphs. It is possible to allocate the XP Points to several Glyphs!" -
-FreaK-
veterán
Updated S Tier Chain Lightning vs Ball Lightning & Charged Bolts - Diablo 4 S2 - aYaJames
Jó kis összehasonlítás a 3 build között.Kérdés:
Gyph húzásnál mi adja az XP-t a Glypekhez? Simán a NM dg szintje ad egy x értéket? vagy számít az is hogy mennyi mobot öltél meg benne?
-
-FreaK-
veterán
CRAZY TANKY BALL VYR Sorc for new ENDGAME - Diablo 4 Season 2 - Rob2628
Tankos BL sorc build az érkező új kontenthez. -
-FreaK-
veterán
Köszi a tippeket. Tegnap átvariáltam kicsit, amura ment a disobidience, gravity az off-handre, és találtam kesztyűre egy nagyon jó aspectet: Audacity
Ezt S1-ben nagyon sokat használtam, imádom. Ha a közeledbe ér 5 mob, akkor egy nagy területen stunol, nem csak azt a közeli 5 mobot. A rainment ugye stunol még, de ez nagyon jól kiegészíti. Magas NM-et még nem mentem vele, csak egy 76-78at, de már az is sokkal könnyebb volt.Viszont.. Még mielőtt átvariáltam beraktam csak az Oculust fegyónak. Úgy, hogy bent volt még a Metamorposis vampiric power és a Tibault's Will. Plusz Hemomancy, Accursed Touch, Prey on the Weak VP-k.
(clickbait cím incomming
) Sosem találod ki, hogy mi történt!
Ami nincs így:
- evade-re random teleport, csak dash előre
- Rainment nem ránt így össze evade-reAmit kapsz viszont:
- 4 charge, kicsi cd-vel, folyamatosan tudsz evadelni, egymás után
- Folyamatos movement speed bónusz (lefutom a lovat)
- Folyamatos Tibault's dmg bónusz
- Folyamatos unstoppable (nem hat rád a cc)
- mp-ként 50 mana
- a sima teleport nálam kicsivel több mint 5mp-es CDKi merem jelenteni, hogy Helltide-ra és Blood harverstre a leggyorsabb build a játékban. Eszméletlen tempóban lehet haladni vele.
Mint írtam feljebb, egy 76-78-as nm-et mentem csak vele, de az végig szaladás volt. Annyi, hogy eliteken mintha kevesebb lenne a dmg, valszeg azért mert a gravity aspect már nem volt másfeles az amun, illetve a gatyán lévő +3 rank ball lightning is lekerült a tibaults miatt. -
-FreaK-
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Most fejből nem tudom, de igen, valami erős védelem volt rajta.
Amúgy igen, ezt el is felejtettem, kiesett a disobidience is.
Azt fel kéne rakni amura, a gravity-t meg fegyverre.Meg most jut eszembe, hogy a t100-at Oculussal csináltam, folyamatosan teleportoltam, így nem is nagyon találtak el.
Csizma meg Esu, azt se akarom feladni :/ Rainment is nagyon kell, sokkal gyorsabb a haladás. Kesztyű, Amulett, fegyverek maradtak ahova lehet rakni aspectet, egyik gyűrű Tal rasha, másikon recharge aspect.
Van védelmi aspect ami kesztyűre rakható?
-
-FreaK-
veterán
Meglett végre az utolsó unique is (Tibaults), lvl100 is. Korábban lenyomtam 1-2 t100-as nm dungeont is, most a tibaults-al meg estem keltem egy 76osban.. Pedig 4 sec unstoppable kellene legyek evade-kor. Valami itt nem kerek, lehet a paragont kéne atvarialni végre.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Azt hogy leveling közben van folyamatosan tenni való, sok is egyszerre, és gyakran kapsz egy jobb rollos aspectet, geart, paragon pontot, ash-t, season journey pontot, akármit, ami fejleszt. Persze, ha megvan a lvl100 akkor már lassul, korlátozódik.
Az LE meg inkább olyan mint az S1 volt.Szerk.: Edge: Igen, most már minden helltide ládából esik 1, a legutóbbi update óta, így érdemes a 75ös ládákat is farmolni.
-
-FreaK-
veterán
válasz
attiati
üzenetére
D4 előtt épp LE-t játszottam (harmadjára) , és bár megvannak a maga előnyei, a D4 élvezetesebb és jutalmazóbb szerintem. Utóbbi alatt azt értem, hogy folyamatosan van mit csinálni és látsz valami előrelépést, kapsz valamit ami csak ha egy picit is, de erősít a karaktereden. Az LE egy kicsit egyhangúbb ebből a szempontból. A craft rendszerét sokan dicsérik, de nekem valahogy nem igazán tetszik.
Persze megvannak a maga előnyei, tele van jó ötletekkel, de a d4 pörgősebb, élvezetesebb szvsz.
Ha már rá untál esetleg a Diablo-ra, akkor viszont érdemes kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Napelem
- Magisk
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Akciófigyelő: Ismét ingyenes az Epic Store-ban a Hogwarts Legacy
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mentem egy gyors helltide-t meg egy NM-et, egész jól ment a boss is még (+13-14lvl-el volt magasabb, én vagyok 75-76).

csak a RageGaming kb. két naponta rak fel egy új legjobbat.