Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
drk88
senior tag
Beállok én is a sorba
Pm vagy ingame.
-
Ez mennyit erhet?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
kopaszqtya
tag
Valaki nem árul ócoba wizard wandet ? 900+ dpsel kéne.
-
Dadan01
senior tag
Mivel én a farmolást ill annak hatékonyságát tartom szem előtt, ezért a szörnyeket a lehető leghamarabb teszem el láb alól, hogy egységnyi idő alatt több ritka cucc essen. Esetemben ez így zajlik mondjuk belialnál, 30k unbuff dps, erre jön az overawe 24%, amikor lehet akkor blinding flash 3sec 30% sebzésnöveléssel, breath of heaven 15%, és természetesen az overawe mantra folyamatos megújítása még 24%, ez persze korántsem 80-100k dps mint fentebb írták, de bitang hamar vége a van a csatának.
-
Lokids
addikt
válasz Dadan01 #2561 üzenetére
Azt sem tudom, hogy 30K unbuffed dmg-t hogy lehet elérni. Most van 17K egy 700 dps-es fegyóval. Min 1200dps kéne a 30K-hoz. Olyan 1 kezes fegyó pedig ritka mint a fehér holló és még drága is.
Nem tudok összeszedni 30-100 millát egy a mostaninál jobb fegyverre. Képtelenség...If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
válasz dobolan #2563 üzenetére
Pajzsot használok, nem dw.
A crit chancem 20% a crit dmg meg 50 körül. Rohadtul drága lenne, ha meg akarnám tartani a jelenlegi statokat és még plussz rárakni critet. összesen van 1 milla aranyam. Abból nem lehet változtatni.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
kopaszqtya
tag
Ezt most akasztottam ah-ból 1500 goldért. Mennyi lehet a reális ára ?
-
F-ECT$
titán
válasz kopaszqtya #2573 üzenetére
Erre viszonylag könnyű rákeresni: dmg, str vagy dex, chc, és utána nézed azokat, amin van egy kis vit is. Szerintem több milliós, szép fogás
Dive ever, work never.
-
kovsol
titán
válasz kopaszqtya #2573 üzenetére
1500 gold ? még a vendor is többet adott volna érte
lehet részeg volt aki berakta
May the Force be with you!
-
persil
nagyúr
válasz ProEvoFan #2582 üzenetére
Kurva nagy lutri az AH egyébként.
Egyrészt ott van, hogy minden pont annyit ér, amennyiért elmegy. Törött, rozsdás, görbebotért is kifizethez valaki 5milliót, ha olyanja van.
A másik, hogy X rákeres egy nadrágra 100vit-tel, meg 100dex-szel, 50 allresist-tel. Kiad a kereső 1000 itemet. Mennyi az esélye, hogy pont a tiedet viszik el... Ráadásul lehet, hogy valaki brahiból kétszer jobbat feltett tized annyiért.
Vagy valakinek rohadtul kell a nadrág és megveszi az elsőt, ami neki megfelel 10millióért.A jó tárgy és megfelelő ár mellett borzasztó nagy szerencse is kell hozzá.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
F-ECT$
titán
válasz radi8tor #2581 üzenetére
Hagyjuk már ezt a "nem ér annyit" dumát. Most nem néztem meg, de ha hasonlók vannak 5m környékén, akkor a 4.3 teljesen reális ár itt:
-aki veszi, az jobban jár, mintha ah-ból venné
-aki adja, annak az ah-ból is csak 4.3 jönne be, de legalább tudja, hogy jó helyre kerültHa meg nem tetszik az ár, akkor tessék az ah-t túrni, és kis szerencsével pár óra alatt ki lehet fogni egy jobbat.
Ha meg vannak jobbak olcsóbban (több darab is, nem csak 1 véletlenül betett darab), akkor tessék ezt konkrét találatokkal alátámasztani. Ez jó a lehetséges vevőknek (olcsóbban jut hozzá), és jó az eladónak is, mert egy reálisabb áron gyorsabban el tudja adni a cuccot.
Itt sokan abból indulnak ki, hogy maguknak sikerült 1-1 jó darabot olcsón kifogni, de ettől még az AH-ban drágábban is el lehet valamit adni. Pl tegnap vettem egy gatyát 1m-ért, aztán rájöttem, hogy annyira nem nagy upgrade, tettem bele 2 követ 380e-ért, és elment 2m-ért. Én 2m-t tuti nem adtam volna érte, de mégis elment.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
sith7
nagyúr
Bele kellene tenni az első hsz. - be, hogy üzletrontó megnyilvánulásokat mindenki mellőzze
Most már mindenki tisztában van a dolgokkal, ha valaki 5m - ért tesz fel egy cuccot, ami ér 500k - t, úgyse fogják megvenni tőle, idővel erre ő is rájön, és akkor lejjebb viszi az árat.
Tartsuk tiszteletben más ember döntését !
-
F-ECT$
titán
Nem az üzlet rontással van baj, szerintem ugyanúgy szólni kell ha valaki túl sokért vagy túl kevésért kínál valamit. Itt az alátámasztottság a lényeg. A "szerintem nem ér annyit" kevés. Keressen az ah-ban ugyanilyet olcsóbban, és akkor már alá tudja ezt támasztani.
Dive ever, work never.
-
Lokids
addikt
Wiznek offhand gömböt hogy kell keresni? Nagyon nem igazodok ki rajtuk párszázért is vannak 50-300-as sebzést adók, és 5M felett is vannak 50-150 sebzést adók.
Nem a + sebzés lenne a lényeg?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
F-ECT$
titán
Elég sok minden számít:
-Ahogy írod is: első a sebzés, itt persze az a jó, ha mindkét szám jó nagy. 100+ - 300+ már nagyon jónak számít.
-A második legfontosabb a chc. 7-8% már jónak számít.
-Fontos az is, hogy van-e rajta int, mert ez is sebzést növel. (Ide tartozik, hogy van-e rajta socket.)
-Ha kell AP töltés, akkor ez is egy szempont lehet.
-Emellett még lehet rajta mondjuk vit, de ez már csak hab a tortán általában.Dive ever, work never.
-
Lokids
addikt
Nem int, hanem vit, de akkor is...
Csak teljesen összezavart, hogy a sebzés nagysága teljesen szórt akármelyik árkategóriát néztem. 10M felett is volt, amin votl int, vit, crit, ap, de alig adott +sebzést.[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
marcyman
aktív tag
Ez kb. mennyit érhet? Most találtam de nehéz belőnöm az árát.
-
F-ECT$
titán
Az, hogy vmi 10m-t van benn nem jelenti azt, hogy ér is annyit A sebzés szórása mindnél nagy, a lényeg, hogy nagy legyen mindkét szám
A dps szempontjából továbbra is a dmg-t tartom a legfontosabbnak, de el tudom képzelni, hogy egy sok intes, chc-s, max ap-s, viszonylag keveset sebző oh is érhet sokat bizonyos buildekhez.
Dive ever, work never.
-
persil
nagyúr
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 MBit/s RJ45,
- Phoenix Contact ipari hálózati switch 16x 10/100 MBit/s RJ45, DIN-sínre, IP30 1085255
- PS5 Dual Sense kontroller (garanciális)
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, 8x 10/100/1000 Mbit/s RJ45, DIN-sínre
- swith játékok eladóak (3 fèle, bontatlan is.)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs