Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
Melo megvan elvagyok.
Csajommal szintén megvagyok.
ez a karácsony irtó költséges volt összes pénzem elment.
autóval megyegetek de jó volt a hóba csuszkálni vele...leírhatatlan élmény.Azóta semmi buli nem volt nem is lezs nincs pénzem meg nincs olyan ahova szívesne mennék majd januárban.
Edzésre most ingyé járok gildmaxba szimpi a hely, kocsival szoktam menni.
Karácsonyra amiket kaptam haminden beleveszek mnagamtól>>egy ágytakaró, egy paplan, 1 lime finlandia, 3 pár zoknyi, egy adidas bőrcipő.
koksz majd ha lesz pénzem, meg meggyógyulok és tudok ujr anormálisna menni.dejó kezdtem volna feljönni erre megint itt eza nyavalya és jól legyengülök nem is avgyok éhes.szédölgök.xarul vagyok na.még jo hogy karácsony van....
Elég utolsó pill.be de ma végleg mindent megvettem jó rézés igaz sokat rohgangáltam.
szóval kb ennyi.
nagy a rendetlenség kéne takarítanom majd, de melo mellett faxnak van kedve.
Aktív témák
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest