- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsotesz81
senior tag
Ha már ennyire halott a topik, bedobok egy témát
.
Istio, kubernetes-ben van aki penge?Https-t kellene configolni de nagyon nem akar összejönni.
-
Kapcsolódó topik: Docker konténerizálás
-
Dißnäëß
nagyúr
Aha, értem. Nos, én most is startup-nál vagyok, HA, minden van. És minden kivétel nélkül Azure-ben. De amúgy .. értem én. Cloud nyilván ezermilliószor többet kínál, de a Vagrant itthonra több kis környezetre fejleszteni, tesztelni, izolálgatni, stb, kiváló segédeszköz.
-
Dißnäëß
nagyúr
Jó tipp ez a Vagrant, azt hittem vmi csicsa valami, de cli-ből tulképpen a doksija mentén tök jól érthető és hasznos cucc. W10 alatt mókázok vele perpill, VirtualBox-os VM-ekkel.
Ezt egyébként enterprise környezetben is használják ? Ha nem is gigamultinál vagy nagybanknál, de mondjuk kis és közepes startup-oknál, produktív, 7/24-es rendszerekre ?
-
PumpkinSeed
addikt
-
Dißnäëß
nagyúr
Egyetértek, csodálkozok így 2019 július közepén, hogy nincs még "Nagy DevOps topic" vagy valami hasonló.
Jönnék máris egy kérdéssel, hátha valaki: adott egy 4-magos, 8-szálas gép, 8G RAM-mal, amit tudok akár 16-ra is tornázni. Fejlesztésre használnám és egy komplett fejlesztői eszközt szeretnék kreálni belőle. Szükségem lenne DEV, DEVTEST, UAT egymástól izolált környezetekre, eleinte VM-ekben gondolkodtam, de aztán lehet, IaaS megoldás kellene VM-eken, pl. OpenStack és annak a node-jait így megvalósítani (lenne több hálókártya, satöbbi, minden virtualizáltan, ami OpenStack-hez kell + még lehet konténerekkel is mókolgatnék).
Csinált már valaki 1 fizikai gépes ilyen ügyeskedést ?
-
PumpkinSeed
addikt
Jó lenne szerintem egy ilyen téma, ugyanis a Rendszergazda topikban (ami tudom, hogy nem ugyanaz), soha nem jön ez témába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HBO Max
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265K - Új, Gari 2028.09.27. -ig - Eladó!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest