- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCoy20
tag
Hali Mindenkinek
Számomra a Deus Ex első része a legjobb játék ami valaha készült(ami a kezeim között megfordult
).
FPS + RPG kombó nagyon jól sikerült, a történet, a zene, a játékélmény szóval minden ott van a toopon. Én nagyon reméllem hogy ezt a felturbózott grafikájú verziót összehozzák
Mikor megjelent a game akkor egyszerűen nem tudtam abbahagyni, azóta kb 3 szor játszottam végig és minden alkalommal voltak benne olyan dolgok amikről nem tudtam vagy teljesen máshogy oldottam meg.
Reméllem az idei E3-on lesz valami kis infó a Deus Ex 3-ról(mondjuk az Eidos most nem áll a toppon de hátha) és Warren Spector-nak kellene csinálni mint az elsőt.
Az lenne a fő kérdésem hogy nem tudja-e valaki hogy hogyan lehetne kiszedni a játék zenéit(nekem nagyon bejönnek és egyben mikor meghallom a játékban mindig egy kicsit elnosztalgiázom rajtuk)?
Ha valaki tud segíteni akkor PLZ
Előre is THX
U.I.: Ém is megvettem a januári PC Gurut-t és az előzőt is mert két ''kult'' játékot eredetiben nem szabad kihagyni
Deus Ex és a Hitman annak idelyén nagyon ott volt a toppon(még ma is
)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS 16gb ddr5 512ssd RTX 3050 FHD 144Hz Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).