- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daver88
aktív tag
Helló, lenne egy majdnem 3 éves n5010-es laptopom, és olyan problémám lenne vele, hogy a hálózati töltő nem tölti a gépet. Valószínűleg az adapter lesz a hibás, mert a csatlakozón, ami belemegy a gépbe, azon van egy LED karika, de már az sem világít.
Kérdés, hogy ez garanciás probléma?? javítják garanciában (vagy cserélik), vagy inkább vegyek egy újat hozzá.
Amúgy jelenleg hol van a DELL szervíz??? mert a garancialevélen más van, mint amit a neten találtam (sajnos nem háztól házig gari van rá)
köszönöm a segítséget.
-
daver88
aktív tag
Üdv!!
május 20-án vettem egy N5010-est, de sajna a HDD-je 1 hét alatt meghalt. halk sípoló hangot adott, nagyon sokszor hibaüzenettel kilépett programokból és leállt, volt, hogy be sem töltött már a windows. Op rendszer újratelepítéskor pedig már sérült merevlemezként ismeri fel, és nem is engedi feltelepíteni. HD tune pro-val még megnéztem formázás előtt, sajnos szektorhibás volt...
Ma felhívtam a szervízt, és annyit mondtak, hogy kicserélik a HDD-t, elvileg telefon alapján azzal lesz a gond, de fel kell juttatnom hozzájuk Budapestre....Namost kérdés, mivel én nem pesti vagyok, hanem győri, ilyenkor mi a helyzet?? ha a vásárlás helyszínére visszaviszem (e-digital), nekik át kell venniük a laptopot?? vagy saját zsebből kell eljuttatnom, és visszahozatnom a gépet, ami azért elég nonszensz lenne a második héten...
remélem másnak már volt ilyen tapasztalata..köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia