Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
embe
nagyúr
Hali!
- Eladó egy ZTE Blade, szép újszerű állapotú, garis. Részletek itt. = 26eFt.- EPSON T0715 multi pack, patron csomag EREDETI. = 6eFt.
- Eladó egy Planet wl-u356a usb csatlakozású wifi adapter. Én win7 ultimate 32 és 64 bites rendszerrel használtam. Ára: 2eFt.
-
diablo1984
veterán
válasz RexpecT #31187 üzenetére
az én sharpomon most nézem milyen lenne moncsinak, a legszebb is amit beállítottam is pocsék, a kis betűk olyan szőrösek, hogy az zavaró! nem tudom, hogy ez a sharp miatt van-e, de filmet nézni olyan kristály tisztán lehet rajta, mint a csuda, de olvasni inkább hanyagolandó.....
amúgy a kép és a videó is sokkal szebb a tv-n, de a moncsin meg a kis betűk olvashatóbbak!
-
RexpecT
addikt
válasz diablo1984 #31203 üzenetére
Ha FULLHD és Hdmi--n tolod a jelet akkor jónak kellene lennie.A Sharp is jó márka a TV-k között.
Egyébként egy picivel nagyobbak a pixelek,de egyáltalán nem szőrösek a betűk, hiszen a mostani 55" TV-k is FULLHD-sek csak(szerintem oda már kevés a FullHD).
Illetve olvasd el ezt a cikket. -
mexicanraven
senior tag
válasz diablo1984 #31203 üzenetére
Gondolom en a felbontas is fontos.
Havernak is 32 collos TV-je(1920x1080) es monitornak hasznalja, lattam mar es korrekt teljesen.
220volton lattam 32 collos LG TV-t, full hd felbontassal, 3 hdmi-vel vmi 78k-ert, amint lehet en valtok, agybol filmezni kicsit keves a 22"!when the sun shines, we'll shine together
-
rambo4ésfél
senior tag
válasz rambo4ésfél #31197 üzenetére
megoldódott
-
BoSSanCS
aktív tag
Sziasztok!
Új, LCD tv-ket nem tud valaki olcsóbban?
-
JohnyBlue
addikt
! Eladó !
1db APPLE Airport Express Támogatja az AIRPLAY technológiát. (erősítő bementét beledugod az eszközbe és wifin keresztül tolod rá a zenét...)
A kütyü kifogástalan állapotban, doboza meg minden amit adtak vele megvan.
Az ára mondjuk 15K (bolti ára 28K)https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
birq
tag
Sziasztok!
továbbra is keresek bárkit akinek van bluray írója, vagy olyat aki látott olyat aki hallotta hogy valakinek van...
üdv: Attila
-
BLeP_i
tag
-
olbaidhun
őstag
Sziasztok!
A képek nagyíthatóak! További részletekért (konzolok esetén) katt a fórumba: [link]
:: Referencia ::
[ 111 ]+[ friss ]=
ÖsszesítvePrivátra hamarabb válaszolok!
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
zolikaDB
veterán
Apropo, fenykep-tema!
Hol talalok olyan helyet, ahol igazolvanykepet csinaltathatok es hamar megvan? -
JohnyBlue
addikt
válasz zolikaDB #31214 üzenetére
Szerintem a tennofotoba azonnal megcsinálják.
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Ilyen tipusú jack to rca kábelt keresek.
Fontos, hogy ne egy ökör ára legyen és a lehető legrövidebb kábellel ~10cm. 3.5mm kani jack-ből szintén kani RCA.
Köszi.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
lorcsi
veterán
volt már valaki a decathlonban nyitás óta?
van valami értelmes akció?
a holnapjukon nem lehet debrecent kiválasztani, pedig tudtommal 3án nyitotteladó: vadi új soundcore motion+
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz lorcsi #31220 üzenetére
Én ezt találtam..de Debrecent nem lehet itt sem kiválasztani..de bogarászhatsz
[link]Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
werszomjas
addikt
Samsung SCX 4300 multifunkciós fekete-fehér lézernyomtató - ÚJ - 20.000ft
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Samsung 2,5" 640GB S2 Portable Fekete HX-MT064DA/G22 USB 3.0 Külső HDD
19.000ft
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nokia E52 - Ezüst - T-Mobile - Autós tartó - Garancia - Összes gyári tartozék - Szép állapot
27.000ft
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
üdv
-
Morgal
aktív tag
Valaki tud eladó emberi koponyát? Anatómia tanulmányozásra kellene képzőművészeti célból. Jó műanyag is, csak arányos legyen és élethű
-
-
Peet210
őstag
Eladók a következő dolgok:
Logitech Alto notebook-dokkoló állomás jó állapotban (lásd képek). - 5k
Simbio MP3/MP4 2GB-os lejátszó jó állapotban a képen látható tartozékokkal. - 2k
Coolink HDD külső ház, jó állapotban, a képen láthatró tartozékokkal. - 2,5k
FS Pocket LOOX N560, a képen látható tartozékokkal. - árról és állapotról PÜ-ben.
Képek.[ Szerkesztve ]
Today's record, is tomorrow's motivation
-
mezis
félisten
Üdv.!
Keresek memória bővítést HP LJ 5L Laser Printerbe. Lehet akár 8MByte-os is. Az alábbi kép csak illusztráció !
[ Szerkesztve ]
mezis
-
-
sto1911
veterán
válasz copass #31236 üzenetére
A reginel 100, h nem lehetett kivenni, de az majdnem olyan idos volt mar, mint en. Ezt meg orultem, h beuzemeltem, nem nezegettem nagyon
@(#31237) pohár: jol hangzik, miert?
@(#31239) pohár: remelem nem purcan ki ido elott... 2 ev gari van ra, es sajnos csak ezt engedte a keret. Volt ott 150k-ert is mosogep, de a keret az keret Az elso mosas megvolt vele, szuper.@(#31240) diablo1984: fantasztikus Remeljuk a legjobbakat, 5 ev mulva visszaterunk ra
[ Szerkesztve ]
-
-
copass
veterán
zanussi zwn286
2007 óta semmi nem volt vele, egyszer "tanácsra" nyomtunk egy ecetes programot, az izélt vmit alul a szűrővel, pár mosásig szivárgott kicst a szűrőnél, gondolom az ecet adott neki, évek óta semmi baja."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
lorcsi
veterán
-
dbius
veterán
Debrecenben hol érdemes parfümöt venni/nézni? Eredeti érdekel, ill. hogy aránylag nagy legyen a választék.
(#31243) Gazsi00: Azért ez nem épp így működik...
Emberi test tiltott felhasználása
173/I. § (1) Aki emberi gént, sejtet, ivarsejtet, embriót, szervet, szövetet, halott testét vagy annak részét jogellenesen megszerez, vagyoni haszonszerzés végett forgalomba hoz, vagy azzal kereskedik, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés öt évig terjedő szabadságvesztés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekményt gyógyintézet alkalmazottja a foglalkozása körében követi el.
(3) A büntetés az (1) bekezdés esetén öt évig, a (2) bekezdés esetén két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekményt
a) üzletszerűen,
b) bűnszövetségben
követik el.
(4) Aki az emberi test tiltott felhasználására irányuló előkészületet követ el, vétség miatt az (1) bekezdés esetén egy évig terjedő szabadságvesztéssel, a (2) bekezdés esetén két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Ha mégis van olyan, akitől ilyesmit lehetne "szerezni", kifejezetten érdekelne, szigorúan szakmai szempontok miatt...
[ Szerkesztve ]
-
hernor02
tag
Golden retriever kiskutyák eladók/elcserélhetők. Beszámítás is játszik!
Nem jegelek olyannak, akivel még nem üzleteltem, mostanában elég sűrűn "elolvadt" a jég...
-
BLeP_i
tag
válasz lorcsi #31220 üzenetére
Voltam, egész oké kis bolt
Nyilván nem olyan nagy kiterjedésű, mint pl a Dunakeszi beli /hogy mondanátok máshogy? /, de azért van ebben is cucc rendesen. Sok olyat láttam, amivel más helyen nem lehet összefutni, jó árban is vannak, szóval szerintem érdemes elnézni.
Egyébként múlt héten /csütörtökön talán/ jött egy Deca újság a nyitási akciókról, olyat nem kaptál?http://vister.hu
Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest