Hirdetés
Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Eladó PS3 játékok.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Kellene egy ötödik a counter-strike 1.6 csapatunkba, lehetőleg az egyetem hallgatója és nem kezdő.
Root: tudod, ez olyan, mint a James Bond, ha elárulná, meg kellene, hogy öljön...
[ Szerkesztve ]
-
(Bundás)
addikt
Egy 5gb-os Quantum 3.5-ös HDD érdekel valakit egy sörért?
-
_seth_
veterán
X20XEV opel motorhoz nincs valakinek elfekvőben egy rendkívül kedvező árú olajszivattyúja?
Megoldódott...Ui.:
Eladó:
-Fujitsu Amilo Pi1536 burkolati elemek, töltő, akku (hulla de felújítható), alaplap (hibás), 1e forinttól.
-3 ventis piacos notebook hűtő, kerreg 0,8e.
-15-16" notikhoz való állítható műanyag állvány 0,5e
-Új 2,5" IDE mobil rack 1e..
-Megkímélt, szinte új Belkin notebook válltáska, 6e.
-Mobile Sempron 3500+ 1.8 GHz 64bit S1 2e.
-512 MB DDR2 Hynix Notebook memória, 1e.
-Fujitsu Siemens WLAN modul, mini pci-e 1e.
-ATX tápegység (300W), keveset ment vele gép 1e.
-Olympus Li-50B akkumulátor, 3,7V 950 mAh, utángyártott, 1,8e
-Gepida Bandon 930 országúti versenykerékpár full gyári 120e.
-Fujitsu Siemens notebook tápegység 3e.
Sok a kacat, vigyétek! Érdeklődni privátban![ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Chesterfield
őstag
Hibás EVGA 8800GTS 320MB (G80) eladó
Függőlegesen csíkoz, csak 2D-ben működik.
2k[ Szerkesztve ]
-
dr600
tag
szevasztok
burkolást vállalok sajnos ahol melózok igen csak kevés a meló mondhatni már nem is nagyon lesz az idén építő ipar télen meghal sajnos
ugyan akkor vállalok még
favágás fakivágás erdő, fasor gyérítés, tarvágás láncfűrészel.
bármilyen láncfűrészes munkát vállalok
akit érdekel írjon vagy hívjonÁrban megegyezünk
0670 615 6642
ujonc vagyok de megbizható---->Találat dr600 felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
RexpecT
addikt
Köszi ez volt az egyik amit néztem, viszont itt nem láttam árat.
Mai Klinikás szájsebészeti tapasztalat:
Maga a hely korrekt, modern felszerelésekkel van ellátva, mondjuk a tervező nem igazán gondolta át a funkcionalitást, ugyanis ha többen vannak akkor pont a Lift és a lépcsőfordulóban állnaka betegek(ahol zavarják a közlekedést), mivel nincs elég ülőhely.Röntgent vittem magammal, mert már a magándokinál készült egy panoráma, aztán megnézte a röntgent meg a számba is belekukkantott, mondta, hogy inkább vetessem ki az összeset, mert hiába csak az egyik fáj a többi sem fog beleférni a számba és előbb utóbb baj lesz vele.
Ezek után jövőhét elejére akart adni időpontot, viszont mondtam, hogy ZH-t írok a következő napon, ezért felajánlotta, hogy holnap reggel még beférek, szóval mehetek 8 órára.Ki is veszik a jobb alsót meg a felsőt....Viszont sokat kellett várni(3,5 óra), pedig gyakorlatilag 10 perc alatt megvolt a vizsgálat + időpontadás, csak annyian voltak most mint a szemét, illetve erre jött rá az is hogy egy pár doki szabadságon van(gondolom így év végére muszáj kiadni a szabit).
Neten azt olvastam, hogy utána antibiotikumot szoktak szedetni a betegekkel, de az orvos azt mondta, hogy majd felír egy fájdalomcsillapítót, de antibiotikumot nem mondott(pedig direkt rá is kérdeztem).
Most gugliztam rá, a műtétet egy 2008 közepén végzett orvos fogja csinálni, legalábbis az Ő neve volt a papíron.
[ Szerkesztve ]
-
Potib
tag
Üdv
Eladó Házimozi rendszer csak EGYBEN!
Erősítő: Onkyo TX-DS 494 AV rádióerősítő. Karcmentes, teljesen hibátlan állapotban. Mindene megvan (papírok, távkapcsoló...)
Egy JAMO E3 5.1 surround szett. Teljesen hibátlanok, karcmentesek (mindene megvan).
[link]Továbbá:
LG 106-os plazma tv. Hibátlan állapotban. Minden tartozéka megvan hozzá (papírok, távirányító).
[link]Pioneer DV2750 dvd lejátszó. Pár éves, de hibátlan, alig használt. Minden megvan hozzá (papír, távirányító...)
[link]Debrecenben megtekinthető és átvehető.
Érdeklődni privátban.
-
sNORh
addikt
és egy 2kártyás Alcatel OT-710D telefon, független 2Hóünapos 12k
- 2db felszerelt teleszkópos horgászbot+orsó 1,5/db
- Esetleg még egy Cormoran Rodeo pergető(de feederre is kiváló) orsó+pótdob, feldamilozva 3k
X1650-> X 1700 FSC 4990- Csere érdekel DDR1-re, DVD íróraAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
wwhy
veterán
válasz RexpecT #31112 üzenetére
rendes helyeken nem írnak árakat, mert amíg nem látja, addig mit írjon? a max.-ot?
lehet, h egy sima húzás, de lehet, h robbantani kell (ez is egyfajta eljárás).
lehet, h 1 érzéstelenítő elég, de lehet, h 3 extra sem ....
ezért sokan "haragszanak" a fogorvosokra, pedig .....ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
zolikaDB
veterán
válasz PindurAnna #31069 üzenetére
PindurAnna: gondoltam, te jártas vagy az ilyen háztartásigép-dolgokban!
-
sor
csendes tag
Eladó 775-ös Gigabyte X48-DQ6 lap [link]
-
Calogero
addikt
Sziasztok!
Valakinek van arról infója hogy az elektrooutlet boltokban árult LG, Samsung monitoroknál is van ez a 72 órás pixelgarancia?
-
pohár
félisten
-
sto1911
veterán
Felültöltős mosógépet hol és milyet érdemes Debrecenben venni?
-
Sanyabá
senior tag
Xbox 360 játékok!
Eladók, vagy a négyet egyre cserélném!
Farcry Instincts Predator 1900ft
Call of Duty 2 (német felírat,angol szöveg) 1900ft
Spiderman (régi xbox-ra,de megy a 360-on is) 1700ft
Serious Sam 2 (régi xbox-ra,de megy a 360-on is) 1500ft
Minden játéknak meg van mindene,némelyiken van hajszál karc,de a játékot nem befolyásolja.
Ha mind a négy játékot veszed,akkor 6000ft együtt!A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
RexpecT
addikt
Pedig sok fogorvos dolgozik ezzel az eljárással,hogy amit nyerünk a réven, az elvész a vámon, szinte mindenhol megvan adva egy ár(vagy min és max.).
Egyébként itt olvastam a 15k-t, szerintem nem egy lepukkant fogászat(még altatásban is végeznek beavatkozást).A rizikófaktor meg benne van mindenben, eléggé sok féle szerkezetű lehet egy fog, rossz tapasztalata akárkinek lehet a legjobb orvosnál is.
-
br.rak
őstag
Eladó
DVB-C Set Top Box távirányítóval Digikábelhez SD-s ,MPEG2 (extra csatornák pl: Sport M, Reflektor, F&H, stb)
OpenWrt kompatibilis, 2 SSID kezelni képes FON2100A router
3dfx Voodoo2 8Mb PCI Diamond
SMC vezetékes router
D-Link DWL-2100AP
D-Lnik DWL-2000AP+
5 gombos optika, vezeték nélküli egér dokkolóval
1 giga SD ram (3x256 + 2x128)
Tapadókorongos WiFi antenna kb 3m kábellel[ Szerkesztve ]
-
Isee
senior tag
Srácok!!
Szükségem lenne SOS-ben 1db pci hangkártyára, és egy alap (300w) tápegységre, lehetőleg minél hamarabb, este 8ig.
Ezen a számon el tud érni az aktuális ember, jó lenne egyvalakitől megvenni egyben
70/386-84-71"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Tudom, nem ide való, de gyorsan egy beárazás kellene erre:
alaplap: Asus M2N
processzor: AMD Athlon 64 X2 4400+ 2.3 GHZ
videokártya: NVIDIA GeForce 8500 GT 512MB DDR2
memória: Kingmax 2 Gb 800 Mhz DDR 2
vinyó: Maxtor 120GB IDE HDD
Köszönöm -
werszomjas
addikt
Nekem még mindig van tápom:
Tápegység - Magna ATX 500W - P4 csatlakozó - 20PIN - 4 Molex - 1 Floppy - 1500ft
Tápegység - Sum Vision - P4-400W - 20PIN illetve 24PIN (választható) - P4 táp csatlakozó - 1 SATA - 4 Molex - 2000ft
Tápegység - FSP145-60SP - 145W - 20PIN - 4 Molex - 1 Floppy - 1500ft
Tápegység - FSP200-60PNA - 200W - 20PIN - 5 Molex - 1 Floppy - 1500ft
üdv
-
RootRulez
félisten
Eladó holmijaim:
Telenoros Samsung Monte (S5620) Eladó
42-es Nike Tiempo stoplis futball cipő
Akit érdekel valamelyik, privátban jelezze...
═════════════════════════════════════════
-
Isee
senior tag
válasz fenergie84 #31128 üzenetére
Ha gyorsan akarod eladni, akkor itt vannak az árak:
lap: 4500
proci: 6000
vga: 4500
ram: 3500
hdd: jó kérdés kb 4k.ez így egyben 22,5k.
Hogyha nem gyorsan akarod eladni, akkor olyan 27-28k körül el lehet adni, max 30werszomjas: köszönöm, írok amint kellenek, időközben a sürgősség le lett mondva
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
werszomjas
addikt
Angol fordítást vállal valaki?
10 A4-es oldal lenne de vannak benne képek is, szóval inkább csak 8-9 oldalnyi.
Határidő január eleje, tehát nem annyira sürgős.
Nem kell szó szerint.
üdv
-
_seth_
veterán
válasz werszomjas #31133 üzenetére
Akárhogy nézem ezek dupla oldalak
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
csapee
őstag
Aldi-s külső vinyó tapasztalat:
-26-27MB/s körül ír USB 2.0-n
-50MB/s körül olvas
Sajna USB 3.0 nincs (egyelőre )
Hangja az egyáltalán nincs működés közben.A kábelek bedugási sorrendje nem vicc, nekem reset-el honorálta az elégtelen szövegértést. Ellenben USB 3.0-n erre nem allergiás.
Kíváncsi leszek mennyi idő után jelenik meg a nyerészkedők hirdetéseiben a bele. Seagate 2TB SATA2
Keresek USB 3.0-s bővítőkártyát.
Csapee
-
kgergo89
tag
Sziasztok, van pár eladó cuccom!
Részletek itt:
Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Pietrof
csendes tag
Blackberry Bold 9000-hez keresek akksit, töltőt, hátlapot. Valakinek esetleg?
-
Phili
tag
Van 3db F12 Pro PWMventim.Érdekel valakit?1600 darabja.
-
Borosz
őstag
6 cellás akkuja van itt valakinek notihoz, amit nem használ már, de még működik?
-
hernor02
tag
Sziasztok!
Golden retriever kiskutyák eladók, elcserélhetők. 6 hetesek, fajtiszták, nagyon jó étvággyal
Beszámítás is lehetséges!Nem jegelek olyannak, akivel még nem üzleteltem, mostanában elég sűrűn "elolvadt" a jég...
-
Ivanh
senior tag
Gigabyte HD5850 OC GDDR5 új, 2 év chipland kiskergaris eladó.
39k
kisebb karit beszámolok.
priviben keress, ha érdekel.Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
diablo1984
veterán
monitor helyett érdemes lcd tv-t használni? adott a kérdés, hogy lenne egy 22"-os monitor+tv combos moncsi mennyivel jobb képre, mint egy 32"-os full HD-s tv? mert hondolom a monitoron a tv adás lehet csúnyább, a pc képe szebb, a tv-n a tv képe szebb, a pc képe elmosódottabb, vagy tévedek? lehet 32"-os TV-n fullHD-ben mondjuk a ph-t olvasni, vagy csak kínlódva?
-
pockhome
senior tag
valakinek eladó okostelefon(amiben van wi-fi)
keresek, 20ezer alatt!
privátban, köszi!Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
qfm
őstag
válasz diablo1984 #31146 üzenetére
Jól gondolod, a tv-nek más a célterülete, rosszabb monitorként való használásra. Hogy olvasni lehet e.. biztos lehet, kérdés milyen áron. Esetleg tv-seknél kérdezz rá, hátha van tapasztalat monitorként.
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest