Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
válasz
Vigneau #2227 üzenetére
MCH-nak 1.4V-ot adtam igaz nem pont 1.45-ot,de nem hiszem hogy ez a 0.5V lenne a gondom forrasa.
Ha hetvegen sikerul eladnom ezeket a ramokat (egyebkent kb 2 hetesek) akkor megprobalok egy GEIL ULTRAT az most 28000 kurol van.Csak kapjak ott ahol en szeretnem.
Azert koszi a segitseget. -
Mrdevil
addikt
válasz
Vigneau #2225 üzenetére
Termeszetesen....probaltam mar eleg sok lehetoseget a tiedet is,de azert a tied megsem samsung.
De azert gondoltam hatha.Es megsem.
Arra jutottam ha 1:1-ben megy a cuccos akkor kaki,4:5-ben jo.... csak akkor a proci 2450mhz-nel megall mert ugy ekkor mar a ram 870-en megy.
Egy az egyben nem ertem miert nem akar menni rendesen,mit rendesen szinte sehogysem.Valoszinu tenyleg idozites gond lehet...nem tom.Kezd tele lenni vele a ramom -
Mrdevil
addikt
válasz
Vigneau #2222 üzenetére
Tegnap este eleg sokaig probalkoztam vele,meg az is igaz volt hogy valoszinu nalam is 1.8V-os a ram(everest szerint) de a lap 2.0V-nak detectalja.Meg is orultem na mondom ez a baj tul sok feszt adtam neki.Probaltam 1.85,1.9-en de ugy sem akartak menni.Megaztan igy kitalalgatni az idoziteseket eleg sok bootolas lenne,mar igy is kapott boven.Sokszor mar bios reset kellett mert olyat allitottam be amit valszeg nem szeretett
Majd meg azert szerintem probalkozok vele.Jo lenne ha valakinek ilyen rammal,ilyen lapban lenne tapasztalata.
Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Akciókamerák
- HBO Max
- Gumi és felni topik
- Nyaralás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- GIGABYTE B760 GAMING X alaplap eladó!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest