Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone

Hozzászólások

(#2831) m3gyo


m3gyo
csendes tag

Lenne egy technikai jellegű kérdése.

Windows 10-en játszom, az addig csodaszép, hogy majdnem megduplázódott az fps-em (AMD FX6100 Radeon 7770). Eddig sok minden kikapcsolva textura high volt 15-16 fps városban.
Most Cherno nagy város 20-30 nyílt terepen, házakban akár 30-40-re is felment. Levéve kicsit a beállításokat olyan simává tudtam tenni, hogy már egész élvezhetővé vált 30-40 fps alá ritkán esik be és ott is max mikro fps lag de az is ritkán nagyon ritkán. Három óra alatt talán 2-3-szor.

Na de van egy komoly problémám. A menüben van hangom csicseregnek a madarak miegymás. De amint belép a játék tök csönd van. Semmilyen hang nincs. Tudom google a barátom de semmit nem találtam.

Más játszik Win 10-el, vagy tapasztalat ilyet más rendszerben? Eddig sehol nem volt problémám csak itt a hanggal. Amúgy a Win 10 legális, nem virágbolti tehát még azt sem hiszem, hogy ott lenne a baj.

OFF Amúgy ez az új WIn 10 nekem nagyon bejött a gépem megtáltosodott tőle, végre a rendszer elkezdet kihasználni 2 magnál többet is. AMD-s rendszerek esetén szerintem nagyon is ajánlott az upgrade ON

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.