Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
Abban igazad van, hogy az első hét izgalmasabb volt, a második már inkább a biztos beérkezésről szól. Ami gond volt, amit írtál is, hogy két nagyon nehéz és hosszú szakasz is elmaradt vagy lerövidült az esőzések miatt, az még szerintem megszórta volna még a mezőnyt, jövőre remélhetőleg nem lesz ilyen.
Szalayékat sajnálom, hogy nem tudtak beférni a 20-ba, de tényleg voltak műszaki gondjaik, jövőre talán jobb lesz a helyzet.
Peterhansel szerintem megérdemli, az autó is nagyon jól össze van rakva, remélhetőleg jövőre a buggyk is jobbak lesznek, illetve nagyon koncentráltan tudott végig menni. Én még azt várom, hogy Gordonnak mikor lesz egy igazán jó éve, idén is az első pár szakaszon nagyon szétszórtan ment, sok hátrányt összeszedett, pedig azóta szinte tökéletesen halad, sokat is tudott zárkózni.
Despres pedig jól ment végig, nagyobb tempóra is képes, de nem volt itt a legnagyobb ellenfele Coma, aki azért jövőre megnehezítheti a gondját, illetve az ifjú titánok is egyre jobban szorongatnak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Napelem
- Ukrajnai háború
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óvodások homokozója
- Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest