- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #8178 üzenetére
Hát ez a turbóV nagyon jó.Képzeld el hogy biosba állít win alól,nem úgy mint az et.Et-nél ugye belőttem valamit ,de újraindításnál ha bementem a biosba az eredeti bios fogadott,de itt nem.Csak lestem.Belőttem a 3.6ghz-t win alatt,úgy hogy bios alapon volt.Mondom okés,itt is megy a 3.6ghz 1.008-körül,megyek a biosba és belövöm ott a pontos feszeket,és az a beállítás fogadott amit a win alatt belőttem.Csak lestem.Szóval ez egy jó újítás az asus-tól,no meg még amit használok azok az oc profilok,ami eddig max 2 volt asusba,de most már azt is 8-at birok elmenteni.Dropp az egyenlő a nullával,ha llc on.Szinte ugyanaz mint amit biosba adok cpuz-be is,de ez M2F-be is kevés volt.Egyelőre refeket nézem majd meg,mert azok nem egyszerűek.Laphőmérséklet 23 fok,úgy hogy tesztelgetek,de az nb és sb is megfelelő nagyon.40 fok körül vannak.Hát azon kívül hogy kevesebb csatlakozó van rajta,semmi más hátránya nincs ennek a matx-nek.Sok újítás van M2F-hez képest,és teccik nagyon.teszt
Persze mint mondtam nemvalószínű hogy max fsb-be csúcsra tör,de nekem nem is kell.550fsb-t néztem vele lazán bírta.Annál több meg nem kell nekem,de nemhiszem hogy ez lenne a vége.A corsair Dominator ramok az ud3r-be 1080mhz-n 8 perf level alatt else indultak,ebbe meg 6-on megy,és végre lehet finoman feszelni.Megvannak a köztes feszek,stb.Biztos lessz majd rossz véleményem is a lapról,de eddig nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen R5 2400G
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest